Tuesday, June 7, 2011

Game Angry Bird

Posted by FadhDeela at 12:12 AM
Reactions: 
korang pernah main x game Angry Bird nie??hahahhahahaha best giler aku kalo dpt main game nie...hahaha anak buah aku yg ajar aku main game nie..mula2 aku siap ckp "alahh mainan budak kecik laaa!!" haha pas dah main ambik ko leka duk main game nie..syokk jugakk! aku siap suh abg ipar aku downloadkan lg nak main kat umah hahahaha best kalo main guna iPad..!! aku siap berebut ngan anak buah aku nak main..hihihi buruk tol perangai aku skrggg!! hihihi buek malu jer..ce try korang download pastu layannn...msti korang layann punye la hikhikhik skrg byk aku tgk patung angry bird nie jual kat kedai2..ari tu g jonker walk pun ada jual..! layan gak nie kalo wat koleksi patung engry bird..bird2 tu leh la aku wat koleksi tp tang b**i xde la kuasa aku nak beli..hihihi alamak tetibe teringat kat encet lebahh aku!! encet lebahhh ooohh encet lebahh!! wakakakaka

6 comments:

IQBAL ZARIN said...

habes semua level dah. hahaha

Adzrien Shoppe said...

sekali sekala main mcm budak kecik tu best aper...he..he..

Sabihah said...

tak penah main dan takut nak main...takut terlekat..hhahahaah

fadhdeela said...

IQBAL ZARIN: waahh bgsnyer :P

fadhdeela said...

Adzrien Shoppe: tu la pasa...syokk giler kak!! :P

fadhdeela said...

Sabihah: mainn la..besstt!! :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review