CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, June 16, 2011

First time setelah sekian lama!!!

selama 2minggu aku x update ape2 so mlm nie aku update la sikit walaupun xde cite..!! aku mmg giler punye bz la 2minggu nie..!! aduhhh penat sgt dah xlarat rasanyer badan nie 2minggu berturut2 2jam jer aku tido..insyallah start dari esok dah kurang sikit keje aku so leh la aku update cite best2!!! byk bnda nak kongsi ngan korang tp xbkesempatan jer..tunngguu errkk entry baru aku nnt...ok la aku nak tido puas2 esok last training kat MOA!! yahhhuuuuuuu...2minggu punye hasil...alhamdulillah!! Syabass Project Team aku..! ok nite :)

2 comments:

Adzriel @ Liza AB said...

shian deela... mesti penat & sgt busy.

fadhdeela said...

kak liza: sgt penat kak..bg tido xbgn2 la..hihihi :P