Monday, June 27, 2011

Cupcakes mengodaaa!!

Posted by FadhDeela at 12:18 AM
Reactions: 
dah lama nak update pasal besday encet lebah ari tu...gambar2 lain xdpt utk dikongsikan sbb smua pic ada kat encet lebah..xsempat nak transfer so tinggal harapan la nak upload kat sini..!! aku order cupcakes nie kat kak linda penang...Special Delivery ke Opis Encet Lebah!!! thanks kak linda..encet lebah kita kata sedap cupcakes akak nie...xmanis sgtt..slalu cupcakes manis giler..nak mkn pun xlalu! sape nak try leh usha blog kak linda!!

cantekk kann!! hihihi mungil jer mulutt tu umpama mulut aku! hahahahahahahahahaha special utk encet lebah..Happy Besday Bucukk!!!

10 comments:

Nava Krishnan said...

looks so lovely and great creative work.

EARNic said...

hehe nak satu!

fairus said...

SEKARANG ZAMAN CUPCAKES... :)

ken said...

looking lovely and cute :)

Fay said...

haha.. comel lerr..

fadhdeela said...

Nava Krishnan:tq2 :P

fadhdeela said...

EARNic: nak ek g mintak encet lebah kita :)

fadhdeela said...

fairus: aah sbb dia sgt cantekk! :P

fadhdeela said...

ken: thanks :)

fadhdeela said...

Fay: thanks fay :)

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review