Monday, June 6, 2011

Alahaiii Gambit..!!

Posted by FadhDeela at 10:16 AM
Reactions: 

smlm aku cite pasal twitter si gambit so ari nie aku nak cite pasal komen dia kat paper lak..!! hahahahaha "Saya tidak rasa klip video yang saya hasilkan itu berbaur lucah kerana tiada langsung adegan cium..." alahai syg oiiii mmg la xde aksi cium tp aksi menghairahkan mmg ada dlm video tu! ke dah biasa ngan aksi2 mcm tu so rasa xkisah pun!! hahahahaha satu lg statement dia.. “Saya berniat baik kerana kandungan video itu sebenarnya memaparkan kehidupan suami isteri yang berhadapan krisis rumah tangga malah tidak berniat langsung menayangkan adegan lucah atau seks." mslhnyer cik abg sape blakon awk tu???ape agama pelakon awk tu???awk tu org ape???!!! nak wat statement pun pikir2 la jugak..

nmpk sgt dia nie xleh terima pandangan n kritikan org..!! ermmm lantak dia la..kita as sedara seislam dah tegur n dah bg pendapat membina tp dia xnak ambik sebagai teguran yg membina tp dia menganggap teguran tu sbgai kritikan yg hendak menjatuhkan dia..! semoga gambit beringatlah di kemudian hari...!!!

12 comments:

fairus said...

astagfirullahalazim...

aLieF si Muncung ManiS said...

bukan lelaki dalam video klip tu tgh popular ke skrg?? dia tak takut karrier dia jatuh ka??adoi...tak ade keje diaorang ni..

fadhdeela said...

fairus: teruk dia nie..!! huh

fadhdeela said...

aLieF si Muncung ManiS: tah la..asal dpt job main kebas jer la kot tah la alief

Fay said...

eh cite psl gambit tp gambo shah jazle.. penin sudaa.. haha

fadhdeela said...

Fay: sbb video yg shah jazle lakonkan nie arahan gambit..xkan xtau kot!! :)

DanieL AdiE said...

Hahaha...perempuan tu nmpk sgt MURAH!

nuurellajamuri said...

xtau nak kate ape..

Adzrien Shoppe said...

semua atas alasan niat. apalah perasaan dia gamaknya kalau dah kawin nanti tengok bini dia beraksi camni. tak ke panas bontot & hati resah. mungkin sebab fikir dosa tapi sebab jeles.

fadhdeela said...

DanieL AdiE: mungkin kot..dah mcm ape jer pmpn nie!!

fadhdeela said...

nuurellajamuri: huhu :)

fadhdeela said...

Adzrien Shoppe: tah la dia tu!!! giler meroyannnn!! huh

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review