Monday, May 30, 2011

(VIDEO)Ghairah Prema Yin & Shah Jaszle

Posted by FadhDeela at 12:52 AM
Reactions: 
giler la video clip nie!! ingt nie oversea ke??kalo oversea pun ko tu melayu n islam xperlu la nak wat mcm tu skali..aku tgk video nie kat blog abg nara...bak kata abg nara yg mengarah video nie se gambit...mmg gambit tol la dia tu!!! aku pun sbnrnyer xsuka sgt ngan gambit tu..muka bajet macho jer!! aku pernah jumpe dia kat OU..! siap ada body guard lg...! glamor sgt ke dia smpai nak ada body guard????hahahahahaha..kwn aku ckp dia anak org kaya..so wat??? lantak ko la ehh..baca petikan abg nara!

Memang memalukan. Tambah memalukan apabila video di bawah diarahkan oleh Gambit Saifullah dan Umair Mohamed. Tengok nama memang nama Islam. Kalau tak tengok dari segi agama pun, video klip ini memang dah nampak macam Amerika sangat. Tak ada budaya negara kita langsung. Apa kejadahnya? - Beautifulnara!!

video

korang tgk dan korang komen la...!! sekiann :)

14 comments:

zOeY zAu YaH said...

malulah rasa..! mak aiii melayu melampau hehe

fadhdeela said...

over giler kan??ish2 wat malu jer

nonon787 said...

ish...tak patut berlaku nie...

slimdiet2 said...

gila arr video clip camni. takda idea lain ke?

fadhdeela said...

nonon787: memalukan sungguh..tah ape2 tah

fadhdeela said...

slimdiet2: ghairah gler kan??melampau lak rasanyer

illafira said...

uiks.. ni video klip lagu ke video klip porno nie.. x sesuai tul..

si prema yin ni islam ke? jual body agaknya

margie gates said...

muke tak brape nk cun...suare tak brape nk ader....tu yg kene wat gaya seksi utk jual videoklip...ceh.pathetic

fadhdeela said...

illafira: hahahaha rasanyer la..! over giler minah tu kan??

fadhdeela said...

margie gates: mungkin jugakkk..xde daya tarikan lain :P

nurulashikinjakaria said...

memg memalukan je.. ingat2 lah awk tu org islam..

fadhdeela said...

nurulashikinjakaria: tu la pasal..dia lupa dia org islam kot.. :P

Anonymous said...

giler babi...babi pon xgiler mcm nie...kalu babi tgk pon babi malu...

fadhdeela said...

Anonymous: hihi kecian b**i tu.. :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review