Sunday, May 1, 2011

Trip to Penang!!

Posted by FadhDeela at 11:33 PM
Reactions: 
sori aku xsempat nak update 2hari nie...sbnrnyer aku g PENANG!!! hihi biasa la cuti2 nie..minggu nie cuti lama sikit sbb cuti Hari Buruhh..lg pun tujuan utama aku nak g penang sbb nak g wedding opis mate aku..Fata!! nie kira 1st time la aku g penang g jenjalan slalu dtg penang ada urusan keluarga..! penat tu mmg la penat tp bestttt!!kat sana kitaorg duduk kat homestay dekat area Tasek Gelugor..nama homestay tu aku xingat la tp dia dekat Kg Air Melintang Besar!! homestay nie classic giler..cun..nyamann..murah! berpatutan la duk kat situ...alang dah dtg penang nie aku nak tgk anak buah aku la *anak kwn baik aku masa stdy dulu* dah 7bln bdk tu br skrg aku nak g tgk dia..giler tembamnyer bdk nie!! geram lak aku tgkkk..rasa mcm nak geget2 jer hihihi bnda yg syok skali bile dpt mkn sotong kangkung & Mee Udang!!! sedaappp aku mmg suka mkn sotong kangkung..kat sini ssh nak dpt sotong kangkungg..yg xbest nyer nak mkn pasembok xdpt la weiii huhu sedihnyer...! pasni dtg penang lg xkira nak mkn pasembok jugakkk!!pasni selalu la aku dtg penang sbb hihihi malu nak khabo..biar la dulu..!! insyallah kalo dah ready nnt aku cite kat korang k..aku xnak benda lepas berulang lg..ala2 new boys la "sejarah Tak mungkin berulangg!! so aku xnak smu tu berlaku biar la aku rahsiakan dulu..alhamdulillahh.!!

10 comments:

MiYOKO SuKi said...

mai penang tak habaq punn...cntiknye homestay tuu..kt tasek gelugor..dkt gak ngan area umah sy...

Thristhan said...

I wanna go Penang :). A lot of bloggers are writting about Penang and it seems like a great state to visit.

fadhdeela said...

MiYOKO SuKi: alamakk sori!! xtau kamu duduk sana..nnt kita gtau k kalo g penang :)

fadhdeela said...

Thristhan: yes2!! u must go there..beautiful places!!

lina said...

deela best nya homestay nya berapa satu mlm...sekali dengan makan ke...lain betul muka fata bila dh make up...cantik oooo.

fadhdeela said...

lina: mmg best..rumah dia klasik giler kak..nyaman jerr nak tido :P kalo xsilap deela rm100 smlm xde mkn pun..comeykan fata :P

tat!n said...

rm100 ke smalam?murahnyee..cantik lak tu,hehe

fadhdeela said...

tat!n: serius!! mmg semalam rm100..murahkan?

fadhdeela said...

tat!n: tol..murahh kan!! :)

Izuan Idris said...

Suddenly come across dgn entry pasal penang.. agak excited juga membaca..

here my experience semasa di penang pulak ;)

There's a certain je ne sais quoi about PENANG

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review