Thursday, May 19, 2011

Sinopsis Filem Nur Kasih..

Posted by FadhDeela at 12:50 PM
Reactions: 
ari nie filem gilaan org ramai Nur Kasih keluar di pawagam...!! ramai yg excited nak tgk tp aku mcm xecited jer hihihi paling best mak aku yg xsuka tgk wayang n dah tua2 nie xpernah masuk wayang ajak aku tgk wayangg!!! hahahahahahaha class la makkk!! nnt kita g tgk Nur Kasih kat wayang erk walaupun den xminat cite nur kasih nie..hihi demi mu makk!! cewaaah..meh baca sinopsis Filem Nur Kasih:

Filem ini adalah kesinambungan drama Nur Kasih di mana pengakhiran ceritanya, Adam berjaya mendapatkan kembali cinta dari Nur Amina dan Aidil juga begitu berjaya mendapatkan kembali kepercayaan isterinya Aliya. Untuk filem ini, Aidil menjalani kehidupannya sebagai seorang bapa tunggal kepada dua cahaya mata iaitu Ilyas, 7, dan Maryam, 5, setelah isterinya, Alia (Ayu Raudhah) meninggal dunia.
Ok sekarang apa kata kita lihat gambar-gambar semasa penggambaran filem Nur Kasih The Movie. Penggambaran diadakan di Kampung Sg. Gulang-Gulang, Tanjung Karang dan di Jordan (Amman, Wadi Ram dan Petra).sape yg dah tgk Filem Nur Kasih semalam??? meh la cite kat aku best ke x nak bwk mak aku g tgk wayang nie!!! aku dah la xminattt agak2 nyer aku yg xminat nie leh jadi minat x??huhuhu komen sikit kwn2!!

6 comments:

tat!n said...

best sangat!!!!
bg kite la,hehe
wlupn mse drama dlu tak slalu tgk. :)
nt egt nk review kt blog kite,dtg jengah k.. :)

http://akulatatin.blogspot.com/

:: noremy bte rahmat :: said...

xsabar nk tgk!

fadhdeela said...

tat!n: yeke??huhu tah la kureng sikit ngan cite nie..nnt la try tgk mcm mana :P

fadhdeela said...

:: noremy bte rahmat :: selamat menonton k noremy :)

tat!n said...

hahahaks,ce try tgk.. :p

fadhdeela said...

tat!n: xnak la..hihi :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review