Friday, May 20, 2011

Ole - Ole Bali @Empire Subang

Posted by FadhDeela at 11:48 AM
Reactions: 
Lokasi: Ole - ole Bali @Empire Subang... Type: Makanan Indonesia
Peh ari tu pas meeting kat Shah Alam ada org nie nk belanja aku mkn lunch..aku pun ape lg syokk la org nak blanja..hihihi aku tnye jugak nak ajak aku g mkn mana??? time tu aku mmg giler punye lapo sbb breakfast xmkn ape2 pun..leh lak dia suh aku pilihhh nak mkn ape! hahahahaha makcik suka kalo pilih kedai mkn nie..lg2 org nak blanja..!aku tnye la jugak nak type mcm mana fast food ke mkann western ke mknan melayu?? yela org nak blanja takut jugak terlari budgett lakkk!! "Its ok mana2 pun bole..u just pilih jer restoran mana u nak mkn..!!" waaaaaaaaaaaaahhhh cantekk la aku suka statement tuu hikhikhik..Ape lg tekak lak ari tu ngada2 teringin nak mkn makanan indonesia hihi b4 nie aku pernah jugak mkn kat Ole2 Bali nie tp kat sunway piramid..bole tahan jugak mknan dia tp tempat dia sempit sikit..Ole - ole Bali kat empire nie better lg la..suasana dia pun cantekk..harga??tgk kat menu berpatutan jugak la sbb portion dia besar..leh kongsi mkn berdua..kegilaan aku cumi2 dia *sotong* dgn sate lilit!! btg sate bkn lidi tau tp btg seraii!! sedaapppp..! jom layan pic2 sekitar Ole - ole bali.. *org belaja gmbar xde erkk hihihi*
Sate Lilit

nie aku punye menu..xabis pun..byk sgt!!

Tersengih org belanja hihihi

air nie sedap tp muak kalo mkn ngan nasi..

nie pun bestt!! mcm ais cream

Address : LG27, LG Floor, Empire Gallery Shopping Centre,
Jalan SS16/1, 47500 Subang Jaya, Selangor.
Tel. : 03-50222629 Fax : 03-50222118
Business hours : 10am - 11pm
Website : http://www.balibistro.com/

6 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

wah............

terliur ai tau!

Nava Krishnan said...

Nice and lovely place, have been here before as well as to Bumbu Bali, the same one with a different name.

fadhdeela said...

:: noremy bte rahmat :: hihihi try la mkn kat sini..mmg sedap pun :P

fadhdeela said...

Nava Krishnan: yess very lovely place!! :)

zmanja said...

sedapnya....

fadhdeela said...

zmanja: try la beb..sedapp

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review