Thursday, May 12, 2011

Majlis Pertunangan Zahiril Adzim & Shera Ayob

Posted by FadhDeela at 2:04 PM
Reactions: 
sminggu aku xupdate aku punye blog..sori sgt kwn2 aku bz sgt la!! ari selasa ari tu 1 hari aku xtido..ari nie mcm dah free sikit sbb ada training kat putrajaya..Korang ada tgk x cite Juvana??aku tgk skali jer masa episod 1..dah tu xtgk2 lg sbb asyik blk lmbt jer..nnt nak tgk kat tv3 online la..hihi pelakon utama cite Juvana si Zahiril Adzim & Shera Ayob tu dah tunang..sweet giler gambar dia tunang..aku paling admired dia punye pelamin tu..cantek btol..!!! mamat zahiril nie muda jer...awet muda jer aku tgk!! tunang dia pun not bad jugak la..comey! sama cantik sama padan la..mcm pinang di gelek stamroll hihihi korang kenal x sape Shera Ayob nie??Shera nie pengacara Wanita Hari Ini..!!

3 comments:

Anonymous said...

babe,dorang artis ofcos sponsor boleh lah nak cantik2,dr baju sampai ke pelamin,videographer n photographer pon FOC kot..hehehe.

Anonymous said...

babe,diorang artis lah.ofcoz sume nie sponsor dr baju,pelamin,video n photographer FOC kot.boleh lah nk lawa2 meletops2.hehee.

fadhdeela said...

Anonymous: huhuhu tu la pasal..bestt jer :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review