Tuesday, May 17, 2011

Konsert Lagenda Double Trouble Di Melaka!!

Posted by FadhDeela at 9:58 PM
Reactions: 
Konsert Lagenda Double Trouble kembali kat Melaka pulak!!! jumaat nie konsert double trouble akan diadakan di Melaka..Stadium Hang Jebat!! kenapa ari jumaat???? waaaaaaa aku nak tgk sgt Konsert Double Trouble tp tu la xde sape nak teman den g tgk..huhuhu kang g sorg2 ada jugak aku xmasuk stadium hihihi xreti nak nak g tempat ramai2 mcm nie sorg2!! esok nk try tnye mbr opis la..hihihi nie aku kongsi details Konsert Lagenda Double Trouble Di Melaka..

KONSERT LAGENDA DOUBLE TROUBLE
LIVE @ MELAKA 2011
27 MEI 2011 , 9.00 MALAM , STADIUM HANG JEBAT
TIKET-TIKET KONSERT DOUBLE TROUBLE THE LEGEND SIRI TERAKHIR
LIVE @ MELAKA
AKAN MULA DIJUAL SECARA ONLINE PADA 15TH FEBRUARI 2011 (SELASA)
DENGAN HARGA TIKET:
VIP( BERBUMBUNG) -- RM100/=
&
TIDAK BERBUMBUNG (PADANG) -- RM70/=

Tiket leh dapat kat TIKET ONLINE try la kalo ada lg!! hihihi
korang nak teman aku x?? hihi sila angkat kaki :)

6 comments:

padle said...

ala..taim tu ade event kat ptrajaya ar......

Yastro said...

Pegi jangan x pegi...rugi woo...hehehe

#Time tu aku blk kmpg...kalau Grousiey Printhouse jual baju biasanya aku ada kat situ gak...

fadhdeela said...

padle: alah jom la teman kita!! :)

fadhdeela said...

Yastro: yeke?mmg teringin nak g tgkk!!

IeQa aWr said...

konsert anjurn ayh angkat sy..hehe

fadhdeela said...

IeQa aWr: pastu g x??

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review