Friday, May 6, 2011

Kebizian terserlah..!!

Posted by FadhDeela at 12:09 AM
Reactions: 
Ya Allah dah 2hari xbukak blog kesayangan hamba nie..!! sori la kengkawan aku mmg giler2 punye bz skrg nie..lgpun skrg nie kat opis xleh nak bukak blog..aku sndiri kompius pasal bnda nie..nape tah!! sakit ati jugak la xkan la blog pun diaorg nak block!!!! tu kira mlampau la..aku update or wat blogwalking pun waktu2 lunch or waktu aku mmg xde keje..sakit jer hati nak update entry pun kena tunggu mlm online kat umh br leh...ish2!!
2 3 ari nie keje aku mmg bertimbun2..byk giler keje pending!! xlarat rasanyer..ari nie aku gagahkan diri nak update blog sbb esok aku dah xde kat kl nie..huhu esok aku nak berangkat ke Terengganu!! huuhuhuhu dlm bz2 pun sempat lg aku nak g jenjalan..xleh nak elak la..aku dah jnji ngan parent aku nak g kenduri kawen spupu den..!!cian lak makcik aku kalo aku xg kang aku kawen diaorg xnak mai la..haru jugak tu hihihihi esok pas keje jer terus g umh akak aku den shoot terus g terengganu!
so waktu keje esok xleh nak main2 la gamaknyer kena fokusss!! kang kalo xsiap mau kena tinggal aku..hihihi sorry ye kengkawan..nnt aku blk ganu aku update best2 punye..nnt aku kongsi ngan korang keadaan di ganu!! Ganu Kito!!! hihi kepokk lekorr!! sedapp nyer..ok la aku nak sleep dulu..mata pun dah kendur nie.. nite..salammm

0 comments:

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review