Sunday, May 29, 2011

Ikan Bakar Sekinchan Di Kota Damansara

Posted by FadhDeela at 10:56 PM
Reactions: 
Ari khamis ari tu Projek Manager aku bwk g mkn ikan bakar kat Sekinchan Kota Damansara..semperna nak celebrate besday bos dari jakarta!! mmg dah lama aku idam nak g mkn kat sini..mcm2 aku dengar komen org xsedap la mahal la..tp bg aku ok la sedap jer aku rasa..xtau la time aku g tu ngah lapo bebenar so smua aku rasa sedap..!! hihi aku tgk smua mcm berselera jer mkn..kitaorg selalu mkn ramai2 bile developer dari jakarta datang and review ngan client dah successful..alhamdulillah!! Meh usha menu kitaorg!! penuh meja ngan makanan hahahaha..dalam projek nie aku ngan kak vee jer wanita yg aktif berjimba so menu2 nie aku ngan kak vee la yg pilih..hihihihi jgn terliurrrr lakk hahahaha

tgk la muka2 manusia2 yg dapat mkn..hahahaha bwh nie la bos aku *project manager* He is the best PM!!! slalu jaga kebajikan staff2 dia..thanks la bos slalu blanja kami mkn!!

yg baju belang2 tu bos jakarta!! cha sebelah tu project mate aku..*leh x guna ayat tu* kira opis mate aku la..aku selalu gado ngan cha nie..dia suka menyakat aku! tp diaorg semua bestt!!

mkn elok2 la cik abg oiii..ish2 xsenonoh tol!!

Nie kak Vee..!!

Yg nie?? Encet Lebah hahahaha fizi..bdk kecikk tp jiwa bdk besar..

Pas mkn2 kitaorg seperti biasa la g sumbangkan lagu org!!hahaha normal la kitaorg kaki karaoke..kitaorg celebrate besday bos! pasal karaoke esok la erk aku update..hihi

3 comments:

fairus said...

sekali salah baca tajuk entry la.. ingatkan "Iklan Sinchan di Kora Damansara" ... p

fadhdeela said...

fairus: hahahahha tertinggal bakar nyer..huhu sinchan erkk hhuhu :P

Dilakochan said...

Hi!

Kita pun dgr dr org Ikan bakar skinchan ni mahal.. Mahal ke ek??

Dan org pun kata biase biase je..

Tp, kita blm pernah try.. Teringin nk cuba nnt! :)

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review