Wednesday, April 27, 2011

Sape Kilafairy nie???

Posted by FadhDeela at 11:12 AM
Reactions: 
Hai kengkawannn!! sori la semalam aku xsempat nak update blog nie..siang bz ngan keje mmg xde masa langsung nak bukak blog pastu mlm lak mcm2 hal blaku kat umah..air umah aku kena lock????weeeiii aku bayar bil air kot!! pasal air tu nnt2 la aku wat entry aku xde mood nak cite skrg nie...ptg2 kang aku cite k pasal air kat umah aku tu..ampehhhh!!!
so pg nie bole la aku update blog aku nie kejap..byk bnda yg tertangguh...td aku baca beautifulnara!! Ayah Ally Iskandar meninggal dunia...Al Fatihah wat arwahhh!! semoga arwah di tempatkan di sisi golongan org2 yg beriman...aminn!
lg 1 aku ada baca pasal Kilafairy..!!! sape Kilafairy nie???sedapp sehhh sore dia...not bad la sore dia..lg2 masa dia nyanyi lagu Hindustan tu pehh sedapnyer sore dia..sape awek nie erk??rupa2nyer si Kilafairy nie anak Rohana Jalil...oooooooo!!! terbaik la sore dia..kalo korang nak dengar dia nyanyi lagu hindustan ngan lagu aku bukan untukmu meh masuk beautifulnara!!!

4 comments:

saya YANA said...

menyanyi plak..? haha..

fairus said...

tak kenal la..

fadhdeela said...

saya YANA: kenal ke dia nie??huhu

fadhdeela said...

fairus: sama la xkenal pun!!

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review