Sunday, April 3, 2011

Pengumuman Pengetua AF 9...

Posted by FadhDeela at 1:13 AM
Reactions: 
akhirnyer tau jugakkk sape pengetua AF9...hihi walaupun aku xtgk Tirai AF td tp aku dpt info terkini dr kwn2 aku..bz berjalan la td!! hihi nie pun br blkk terus update blogg...esok aku wat blogwalking erk..sori kawan2...So dah tau la sape pengetua AF9 mstilahhh AMY SEARCH!!! terbaikk la yoppp mmg aku tunggu2kan amy jd pengetua..hope af kali x boring sbb dah lama aku xlayan af..last aku layan af nie masa musim si mawi tu AF3 rasanyer..
so kepada korang yg tgk tirai af9 td so mcm mana??? ok x persembahan diaorg???komen sikit...nnt kalo ada ulangan aku nak tgk la..ada 2org peserta dari melaka..rasa mcm nak support org kg jer hihihihi
Jangan lupa beb esok mlm ada Anugerah Bintang Popular!! duk depan tv tau..hihi xsabo nak tgk Abang Nuarku sayang hihihi

4 comments:

Naddia said...

amy search itu hensem kn w/pon da tua!

fatin hanani said...

hehe fatin x pernh tgk dh AF...
ni sbb dok stdy kan :)
tukr plak pngetua depa hehe :D

fadhdeela said...

naddia:hihi sore dia tu mmg superb la..terbaikk

fadhdeela said...

fatin: ciannyer hihi xpe la xbest pun af nie :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review