Thursday, April 7, 2011

Penangan kena gigit!!

Posted by FadhDeela at 10:07 PM
Reactions: 
Lama aku xupdate blog nie..aduhh bz nyer aku minggu nie..ari nie br setel 1 training ada lg byk training yg pending...huhu sori la kenkawan..
mlm nie sementara nak tunggu org leh la aku update blog aku yg dah nak bersawang ni..hihihi aku nk cite pasal aku baca kat paper td.. Kena Gigitan Smpai Cedera!! cian bdk2 nie kena gigit smpai cedera teruk...kes pertama kena gigit ngan anjing smpai koyak telinga, badan cedera pastu kes kedua lak kena gigit ngan semut kat siku smpai pengsannn..alamakkk teruk nyer kena gigit smpai leh pengsan2 tu!!
paling aku sedih sgt pasal budak kena gigit ngan anjing tu..aduhhh aii sakittnyerrrr!!! cian la bdk tu nape la jiran dia xjaga btol2 anjing2 dia tu! sengal tol la manusia2 nie...

KOTA TINGGI: “Bukan setakat dicakar di belakang badan, malah telinga, tengkuk, ketiak, paha dan kaki saya juga digigit,” kata Muhammad Rafiq Abdul Rashid yang diserang empat anjing jiran ketika berjalan pulang bersama kembarnya, Muhammad Rafie, ke rumah mereka di Kampung Panti di sini. seterusnya baca sendiri la hihihi

6 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

sepatutnya diaorang ikat leher anjing tu..kesian kat budak tu..tak pasal2 cacat telinga dia..huhu

Fairus Bin Mamat said...

aduhai.. pedih tu.. kesian dia.

Liza @ Adzriel AB said...

ish..kesiannya. bakor je tuannya tu. geram lak akak.

fadhdeela said...

alief: tu la pasal..mcm mana leh terlepass cian giler kat bdk nie!!sakitt kott :P

fadhdeela said...

fairus: tu la pasal..jahat la anjing tu

fadhdeela said...

kak liza: suh anjing tu gigit dulu dia br tau betapa sakitnyer bdk tu citt

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review