CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, April 13, 2011

Pelukan Maut 18sx - Ragam Artis

semalam lepas leh bukak jer bukak Beautifulnara aku pun usha la entry2 yang abg nara buat..aku ada terbaca pasal ex husband anne ngasri ngan ex husband didie alias..ya ampunn pokcik2 nie terukknyer la perangai..jujur dan ikhlas la aku ckp kpd ex husband si annie tu "ex wife awokk lg cantekk dr gf awok skrg.." hahahahahahhaahaha lantak kome la erkk

ish nampak la alor "gajahh" cik kak oiii

yang pasal si Ridzuan Hashim lakk memalukan sbb dia tu dah tua nganjot tp masih berkelakuan org muda..alamakkk malu aku tgk pic dia ngan awek mana tahhhh!!!! sedih tgk kelakuan diaorg nie..ayah kepada anak2.!! mcm mana nak jadi contoh yang terbaik utk anak2???mungkin ramai lg di luar sana mcm nie tp di sbb kan pakcik nie public figure so dia la yg terpaksa jadi bahan entry aku kali nie..hahahahahhaha

kalo la anak2 pakcik nie tgk gmbar bapak dia mcm nie ape perasaan anak dia kan???kalo aku la..sedihhhh giler!!!!! lg sedih kalo tgk pic yg kat bawah nie...alamakkk tangkap lentuk punye pelukkk hahahahahahahahahhhaha haluuusss jer kpala tu..!!!! berkilat2 hikhikhikhik *sedapnyer kutuk org!*

12 comments:

nurkaloi said...

hahahah macam2 ragam manusia

mintak dijauhkan mende ni sume dlm hidup kita
aminnn

Fairus Bin Mamat said...

WOW.. NI BARULAH ARTIS..

saya YANA said...

haha.. Yana pnh jmpe Ridhuan Hashim ni.. sombong gila.. siap lari lagi bila nampak kteorang cam nak dekat..

CinderLaLa said...

Perghh....dorang ni dah tak hengat dunia agak nya.. Yg ex-wife anne memang tak bersyukur langsung apa dh dapat wife lawa lagi baik..

mummysyafie said...

nampak bra hitam terkeluar sikit. ada hikmah dier bercerai ngan Anne tu. nak jadi suami dan bapak yang bertanggungjawab belum tiba lagi bagi dier kot.

yang pokcik tu susah nak komen..shuld be dier makan garam dulu bleh tahu mana elok mana idak kan..ish..ish..

Ayie said...

aduhai.. manusia manusia.. hhuhu

fadhdeela said...

nurkaloi: tu la..dunia nak akhir zaman.. :)

fadhdeela said...

fairus: hihihi :P

fadhdeela said...

saya YANA: dr dulu lg xminat kat dia nie..hihi :P

fadhdeela said...

CinderLaLa: kannn anne tu punye la cantek..sweet jer pakai tudung..wafi tu kalo handsome xpe jugak hikhikhik sedap nyer kutukk :P

fadhdeela said...

mummysyafie: xselera la kak..hihihi tah la dah tua2 perangai mcm tu teruk sungguh

fadhdeela said...

ayie: artis..artis :)