Thursday, April 14, 2011

Pagi2 bagi aku Hangin!!

Posted by FadhDeela at 10:24 AM
Reactions: 
pagi td jem yg amat teruk kat highway NKVE Damansara - Subang!!! jem xbergerak tu..dah la aku ada training kat putrajaya kol 9.30am tp aku kol 9.00am still kat damansara...nasib la client aku ok leh wat geng..ada eksident kat situ tu yg jem xingtt..lori nie pun pagi2 jangan la MAIN API kan dahhh terbakooo!! ish2..aku xde la marah sgt kat lori tu sbb bnda dah nak jadi kan xkan nak marah takdir lak tp yg aku marah sgt pemandu2 yg xreti nak bersabar ngan pemandu2 yang bonggokkk!!! tolonnggg la jgn potong Q ngan lalu kat laluan kecemasan!!!!!!!!!!! kesian la kat moto2 tu...diaorg nak lalu mana kalo kete dah lalu kat situ..bile moto lalu kat jln kete mula eksident lain pulak...depan mata aku td moto sikit lg nak bergesel ngan kete...huh!! yg aku paling sakit ati bomba nak lalu pun xleh sebab kete duk terstuck kat laluan kecemasan...
abg2 polis tolong la ambik tindakan ngan org2 mcm nie..menyusahkannn orggg jerrr!! sebab org2 mcm nie la Jalan Jem....Bertambah Lagi Jem....Bomba or Ambulans nak lalu pun xlehhh..dari org eksident tu ada harapan nak hidup terus xde harapan terus...!!! Mencinyer aku!!

2 comments:

munna said...

mmg sakit hati bila stuck macam ni... lagi2 bila org lain gunakan line kecemasan tu.. tapi tulah dia pemandu malaysia..

fadhdeela said...

kak munna: tu la pasal kak..rasa mcm nak bubuh paku jer...menyusahkan org jer

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review