Monday, April 11, 2011

Mood aku hilangg!

Posted by FadhDeela at 10:17 PM
Reactions: 
aku baru semangat nak wat entry best2 dan wat blogwalking mlm nie tp smua nyer hancur berkecaii..sengal la..nape la aku g tgk cite awan dania td!! kalo aku xtgk sure aku xde la smpai jadi mcm skrg nie..ngek tol la aku!! sensitif lak aku bile 'mama benji jumpe dania sbb suh putuskan hubungan ngan benji dan suh dania mintak tolak pinangan benji' hahahahahha sengal la aku nie..!! xabis2 lg nak pikir pasal bnda nie..ape la aku nie..suka sgt sensitif bnda2 mcm nie..
kadang2 bnda nie bkn kehendak aku pun..aku ok cuma tetibe jer perasaan tu dtg..mengada2 tol la aku mlm nie..jeles tgk org leh hang out lepak2 bahagia jer! huhuhu kadang2 aku rasa bgs jugak aku bz blk lewat2 mlm sbb aku xde masa nak pikir smua tu...duk opis wat keje penaatt giler2 br blkk then terus tido xyah nak semak pikiran pikir smuanya
dia pernah ckp ngan aku kalo kitaorg bkn bercinta atleast aku ngan dia kawan tp ape yg aku tgkk mcm aku jer yg cr dia..kalo aku xtgur dia kat FB or YM mmg xdenyer dia nak tegur aku..aku ke yg terhegeh2??perlu ke aku ngan dia berkawan kalo mcm nie??aduhh aiii nape la xabis2 lg nama dia dlm hati aku nie...Pls leave me alone!! serius aku dah xleh nak tulis sbb kpala aku sakit sgt...disbbkan cite Awan Dania jer aku jadi mcm nie..ccciittt!! I need shoulder to cry!!! cepat la nxt week sbb aku dah mula bz next weekkk...Ya ALLAH bg la aku kekuatannn!

8 comments:

ardinihumaira said...

dni hilang mood nak update blog hehe

Henry Zackery said...

rilex2.... :)

Lelaki Oh Lelaki

Fairus Bin Mamat said...

JUST IGNORE..

nurkaloi said...

chill ^__^

fadhdeela said...

ardinihumaira: sama la tp skrg dah bersemanga!!

fadhdeela said...

Henry Zackery: hihi ok dah :)

fadhdeela said...

fairus: okk thanks :P

fadhdeela said...

nurkaloi: ok :)

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review