Wednesday, April 13, 2011

Mak Nyah oohhh Makk Nyah

Posted by FadhDeela at 3:42 PM
Reactions: 
aku nak cite kat korang pengalaman aku berada di chow cit Kuala Lumpur...minggu2 lepas aku g Chow Cit ngan kak matul sbb aku teman kak matul g beli barang2 kek..kat sana juz kak matul jer yg turun aku duduk dlm kete...mcm2 gelagat aku tgk maknyah2 nie..hihihi lawak ada sedih ada kecewa pun ada..nape xde ape2 tindakan dr kerajaan pasal gejala maknyah nie..kawasan situ kotor sgt bersepah2 kaum2 diaorg nie duk layan laki...lagi aku pelik lelaki2 itu mengapa anda jugak berada di situ..!!! ngerinyer!!
1 situasi yg lg bertambah2 aku takutt bile ada sorg lelaki nie kemas, bergaya, nampak seorg lelaki yg sejati naik moto stop kat area maknyah2 yg duk bersandar kat tepi tangga..usha punye usha encet abg tu turun dari moto then paut pinggang mak nyah tersebut dan naik ke atas.........waaaaahhhhhhh!! makkk!! terkejutnyer akuuu..abg ko macho kot xde nmpk gaya pun ko sorg yg songsang tp nape ko leh layan smua nie...!!! serius terkejut aku...mcm mana nie?? takutnyer nak cr calon suami nmpk ok dah tp ada nafsu ngan mak nyah..!!
sedih aku tgk keadaan kat situ..kenapa diaorg xnak bersihkan tempat tu??? rasanyer mcm2 penyakit ada dlm tu..menakutttkan!! rasanyer kerajaan perlu ambik tindakan atas smua nie...tempat tu mcm lembah maksiattt...Ya Allah lindugilah umatmu di muka bumi ini..

4 comments:

n!ny_la!ho said...

nasib aku da kawen...hahahaha

Ayie said...

Auuww.. Tak baik tulis entry gini nyah.. HAHAHA

fadhdeela said...

nini: hahahaaaa aku nie ahhh menakutkan jer :P

fadhdeela said...

ayie: alah u nie nyahhh xper la hikhikhikhik

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review