Wednesday, April 27, 2011

Maharaja Lawak Minggu 4 - Jambu

Posted by FadhDeela at 2:02 PM
Reactions: 
skrg nie aku layan seh Maharaja Lawakk..hahahaha dulu mmg aku xminat pun raja lawak nie..ari tu bile dah layan skali mcm syok lak nak layan tiap minggu...every jumaat sure aku kena blk awal sbb nak ready tgk raja lawak..hihi aku kalo suka tgk pun Nabil, Jozan, Sepah & Jambu jer!! yg paling aku xgemar skali si Amir & Jehan... *sori la kepada peminat diaorg erk* Minggu ke 4 nie aku suka tgk lawak si jambu nie!! mmg la..lawak dia dalam diamm jer!! hihihihihi ce try korang tgk video nie..pastu kalo nak gelak cover2 sikit tau..jgn over sgt kang bos korang jelingg jer dr dlm bilik dia...hahahahahaha nasib ari nie aku g site hikhikhikhikhik

video

8 comments:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

seronok kan lawan raja lawak.. hehe..
amir xbest lgsung.. cepatlah dia tersingkir..huhu

Ardini Humaira said...

best2 gelak tak benti hehe

fairus said...

best... kita enjoy... :)

fadhdeela said...

C.M.A @ CikMoonAdnan: tu la pasal..!!gulingkan amir!! ihihihi

fadhdeela said...

Ardini Humaira: hahahaahhahaha :P

fadhdeela said...

fairus: hihi sweet

Ayie said...

erk.. hahaha

fadhdeela said...

ayie: nape??? :p

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review