Saturday, April 16, 2011

Maharaja Lawak Minggu 3 - Sepah

Posted by FadhDeela at 1:53 AM
Reactions: 
mlm nie aku leh lak tgk maharaja lawak nie..aku xde la minat sgt disbbkan kwn opis aku dtg umh td so layan jer la..minggu nie diaorg wat lawak ngan nyanyi..hahahaha lawak jugakk la..paling aku suka tgk time Bujang Sepah nie..lawak gilerr..!! menyampahh aku tgk laki si siti sarah tu..hahahahahahhahaa..lawak si Nabil & Jozan biasa2 jer xde la menyelah sgt..aku harapkan jugak lawak diaorg jadi terbaik sbb diaorgkan dah jadi super star tp hampehh..biasa2 jer lawak diaorg nie..korang nilai la sendiri..!! Jambu pun boleh tahan la komedi dia...aku nak kongsi video sepah jer..korang tgk la klip nie...tahan gelak tu kawan2 smua..! sopan sikit gelak tu...hikhikhikhik!!!
video

8 comments:

Fadzli Amir said...

Diorg memang bukan org bumi, makhluk asing tu, lawak gila khinzir...hehehhe

Si DauN CeRi said...

huahuahuaaa.. sy minat gak sepah ni.. jozan pon sy suka.. hehe

munna said...

minggu ni kak munna suka sepah

Redbloodsnow said...

boring ar kat astro prima dh takde lg :( terpaksa tgk kat youtube

fadhdeela said...

Fadzli Amir: meluat jer tgk muka laki siti sarah tu tp lawakkk giler

fadhdeela said...

Si DauN CeRi: rasanyer diaorg la yg paling lawak dlm maharaja lawak nie..

fadhdeela said...

munna: deela pun suka sepah minggu nie kak munna ;)

fadhdeela said...

zie: leh tgk ulangan kat prima ari ahad zie :)

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review