Sunday, April 17, 2011

Fashiondot Net

Posted by FadhDeela at 12:50 AM
Reactions: 
sebelum aku tido aku nak wat entry last utk mlm nie..hihi aku nak promote sikit bisnes kawan aku nie..kepada awek2 yg suka shopping online leh usha erk dia punye page..abg2 pun leh usha belikan awek2 ke belikan utk mak ke..ok ape??tak pun belikan utk aku!! hihihi kwn aku nie kira best friend aku jugak kat kolej dulu..so aku juz letak jer FB dia kat blog nie..xde hal la tolong kengkawan..cantek2 jugak handbag dia!! aku dah rembat 1..next month nak beli 1 lg utk mak aku!!! Harga pun berpatutan la..ok la xyah cite byk korang g tgk sndiri dia punye koleksi..click sini.... Fashiondot Net
kalo ada ape2 korang nak tnye leh gtau aku...next week bag aku smpai aku bg korang tgk erkk

2 comments:

Redbloodsnow said...

nk terjah lah. zie ni kan pembeli online yg tegar...ceaa. hehe :P

fadhdeela said...

Redbloodsnow: haruuss terjaahhh!! dah ramai deela suh tgk then beli 2 3 beg :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review