Wednesday, April 20, 2011

Facebook & Beautifulnara xleh bukak????

Posted by FadhDeela at 9:33 AM
Reactions: 
Nape pagi nie semua bnda xleh bukak nie??huhuhu ingt pagi nie nak cuci mata ngan FB & Beautifulnara tp semua xleh bukak!! korang leh bukak x??? ke aku jer yg mengalami situasi mcm ni..huhu help2!!!! Tolong bgtau aku ape yg telah terjadi kepada Facebook & Beautifulnara!!! Abang nara dari semalam lg beautifulnara xleh bukak..ape yg telah berlaku..jgn lakukan benda yg bukan2!! hidupku xsempurna tanpa beautifulnara!!! hahahahahaha *aku pun dah mereng*
Si mamat mat saleh tu nak tutup FB ke??bgtau la kalo nak tutup FB leh aku ambik gambar2 aku yg bykk xterhingga dlm FB tu..syg doww kalo gambo2 tu hilang mcm tu jer...tekanan tol la mat saleh FB nie..huh

6 comments:

NM02 said...

beautifulnara leh bukak, tapi tak kuar citer... mmg dah baper hari jadi mcm ni... under construction kot

cik ubi said...

akupun xleh bukak..xleh skodeng aweks dah!

Redbloodsnow said...

haa itu la kan. skrg dh leh bukak dh. dia still under construction tu kot. tak pun ade yg buat dajal kat dia dgn gi hack kot...hehehe.

fadhdeela said...

NM02: tu la pasal..dah bape ari xleh bukak..huhu

fadhdeela said...

cik ubi: tau xpe..buhsann seh huhuhu

fadhdeela said...

zie: cian abg nara kalo ada yg perdajal dia..jahat sungguh!!

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review