Monday, April 11, 2011

Cawangan Baru Restoran Murni kat Kelana Jaya

Posted by FadhDeela at 1:35 PM
Reactions: 
Jumaat ari tu pas main bowling ngan bdk2 opis kitaorg pun g nk g makan..so opismate aku suggest g mkn kat Restoran Murni Discovery..aku ingtkan murni kat ss2 tu tp dia ckp murni ada bukak cawangan baru kat kelana jaya..lgpun yg kat kelana jaya nie bersih dr ss2..leh lak dia ckp kalo teringin nak mkn ngan tikus besar2 leh g ss2 tp kalo nak mkn dlm suasana yg bersih g kat kelana jaya..!!
so kitaorg pun g la mkn kat kelana jaya...smpai jer ya ampunnn ramai nyer orgggg!! sure sedap nie..disebabkan masing2 lapo yg amat sbb masing2 skip lunch ari tu ape lg kitaorg pun order la benda2 yg mengenyangkan...walaweeei bile makanan sampaiii ambikk kooo!! bykkk nyer..sape nak mkn nie??hihihihi berbaloi2 la..environment dia pun bole tahan la..bersihh xde la mcm kat william n murni ss2..sape yg menjaga kebersihan tu lehh try kat sini..sedapp pun

Set napolean *yeke??lupa la ape nama dia hihihi*

Cabonara chicken chop

Nasi goreng chicken chop

Mee Raja Chicken Grill

Nasi Goreng Ayam Napolean

9 comments:

Fairus Bin Mamat said...

BETUL-BETUL PUNYA MAKAN NI.. :)

Nava Kishnan said...

Murni is so popular, almost everyone I know likes this place.

ardinihumaira said...

terliur maa :D

ShaZa's said...

Mee Raja is the best...feeling raja ms makan hahahahahaha

fadhdeela said...

faiurs: hihi biasa la kitaorg suka jalan2 cr mknn :P

fadhdeela said...

Nava Kishnan: yess..makanan punn sedapp!!!

fadhdeela said...

ardinihumaira: jom2..pekena murni syok jugak nie.. :P

fadhdeela said...

kak sha: mmg mee raja sgt sedapp!!

Anonymous said...

kat mane restoran yang kt kelana jaya ni????

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review