Thursday, April 21, 2011

Bawa Team Jakarta Berjimba!!

Posted by FadhDeela at 2:40 PM
Reactions: 
Bdk2 Team aku di Jakarta dtg sini ada review ngan client Selasa & Rabu so pas abis smua beban yg melanda kitaorg ape lg ajak bos g berjimba la...hahahhahahaha!! saje jer nak bg semangat kat team jakarta supaya keje lebih kuat lg...suksess...suksess hihi aku kalo nak bwk jenjalan kl xtau sgt jalan nyer so aku plan g main bowling jer la kat the Pin Junction Cineleisure Kota Damansara.. sorry la kawan2 aku mmg giler main bowling..hihihi
semangat aku tgk budak2 nie main bowling...mcm2 gaya balingan korang tp korang mmg best la..terbaikklah pakkk!! pas g main bowling kami2 gerak g mkn lakk..hahahaha biasa la tu aktiviti wajibb..kalo nie bos belanja mkn kat Restoran Murni Discovery Kelana Jaya!! terbaikk yoobb..jom layan pic2 kitaorg masa main bowling tp pic mkn sori la xdpt nak ambikk..makanan sampai jer terus kena terjahhh ngan diaorggg..hihi

Nie team kat Malaysia..ada lg tp nie jer yg ada *2jer wanita dlm team nie huhuhu*

bile bos kena buli..hihi

aku kenal sape engkauu!!

mcm nak lumba lari jer.. hihi

Shopping kat Tesco xengat diaorg nie

Kami2!!

Mereka2 bersama Bos!!

hahahahaha smart gambar nie..

1 comments:

mykhalis said...

seronok dan meriah jee

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review