Tuesday, March 29, 2011

Wake up Deela...Forget about Him!!!

Posted by FadhDeela at 11:15 PM
Reactions: 
tepat pukul 11.15pm td...seriuss cukup tersentap aku ngan statement dia..ya allah nape aku xphm2 lg yg dia bkn milik aku...nape aku still nak contact dia still nak pikir pasal dia still nak tehegeh2 pasal dia...dah byk kali dia bg kata2 yg cukup utk aku sedar dia bkn milik aku..dia wat aku nngs lg mlm nie..Sedar la deela..plsss wake up!!!!!!!!
mmg aku xde jnji ape2 ngan ko utk berkomunikasi kat FB...mmmgg TAKDEEE xperlu la ko nak bg statement mcm tu...enuff!!! cukup la penderitaan ko ngan famili ko dah bg kat aku selama nie..!! nape aku xphm2 lg???dia dah buang ko jauh2 dlm hidup dia nape ko xphm2 lg deeelaa!!!! sedihhhnyer!!! makkkkkkkkk http://www.cute-smiley.com
Wake up deela pls wake upp..life must go on!!

32 comments:

echaRierie said...

bykkan b'sbr ea deela..

Cik Aish said...

jgn gini..kadang kadang, kita kene berlagak kuat depan dia. jgn tjuk yg diri kt lemah n perlukan dia. be strong girl..

nadiah daud said...

sabar... maybe setiap yg terjadi ade hikmah nye..
try lupekan. bine hidup baru.
sy pon pg td baru dapat mesej dari kazen, ex dah tunang. kecewa camne pon, die dah jadik hak org. kite yg tinggal, live with our life. try find happiness ye dear :DD

JIJI YU said...

hahaahah..weh2..bukan die je yang ade kot..

HATYCIKNUURUL said...

salam,.
snggah sni,.thanks sudi komen kt blog,.

ermm,nape ni?,.ptus cnta?,.dh,xyah di ingt lg cnta yg prgi dr kite,sbb die xkn dtg dh,.klu kite yg prgi dr die,mybe akn jmpe blk,.ape2 pon,redha,.bile kite redha, sgle jalan pnylesaian Allah akn tnjuk,.insyallah,.jgn sdih2,.

Fairus Bin Mamat said...

WAH.. APA CERITA NI.. KISAH CINTA LA NI.. :)

NM02 said...

takpe la deela, jodoh awak mungkin bukan bersama dia. atau mungkin belum masanya. mungkin pintu hatinya masih belum terbuka luas utk menerima awak.

ape pun keadaanya.. sentiasalah berdoa pada yang Maha Esa moga awak dipertemukan dengan seorang yang boleh menyayangi, mencintai awak hingga hujung nyawa.

insyaAllah.. Allah dah tentukan segalanya. bukala pintu hati utk orang lain, mungkin si dia itu lebih baik dari yang tak sudi nak pandang awk skang ni.

go deela go!

Shibam Jelita said...

yessssss ! forget about Him ! go and search for another Him out there !

EB said...

Salam Deela..
Kalau ada masa tngk video dalam entri ini..
Title

Insha Allah kamu beroleh ketenangan...

Novelgurl said...

be strong ! wake up please ! XD

Solihin Zubir said...

sabar... lupakan jela dia jika itu yg terbaik..

deeya said...

rilex la deela .. kalau dia tinggalkan ang , itu maknanya ALLAH da ciptakan yang lagi baek untuk ang . mula-mula ang cedey la .. tapi kat sirna hidup ang pasti ada bhagianya . aku jerp da 3 tahun single .. its better la syang . lebey tertumpu dngan kerja n kluarga .. dah3 !! namo nanges2 sal laki lagi . senyum dear ! :)

fadhdeela said...

echaRierie: Thanks dear :) im ok now

fadhdeela said...

Cik Aish: yes..thanks dear..teremo mlm td..huhu

fadhdeela said...

nadiah daud: yupp but he still keep calling me..streess giler ngan dia nie..huh!!

fadhdeela said...

JIJI YU: mmg ada org lain tp xjumpe lg..hihi

fadhdeela said...

HATYCIKNUURUL: ermm huhu biasa dah ok jer tp mlm td mmg sakit hati giler statement dia..bengganggg yg amatt huhu

fadhdeela said...

Fairus Bin Mamat: hihi malu saya!! :P

fadhdeela said...

NM02: thanks kak..tah la ssh nak lupakan dia sbb bnda dtg tetibe.. :) now im ok hihi

fadhdeela said...

Shibam Jelita: yesss!!! akak tolong crkan erk :P

fadhdeela said...

EB: insyallah.. :) thankks

fadhdeela said...

Novelgurl: Thanks dear!! :)

fadhdeela said...

solihin: yesss i will :)

fadhdeela said...

deeya: bkn dia tinggalkan deela kami dpt halangan famili..tu yg wat sedih sgtt kami sgt bahagia..dia syg deela tp dia ego katanyer terpaksa..benci perkataan TERPAKSA!!!

nurkaloi said...

deelaa
kaloi pun penah gak alami mende ni
nk tawu tak ape kaloi wat

kaloi tak pkir langsung pasal dye
org kate buang no dye sume mende pasal dye
tp bg kaloi wat pe kiter nak buang tu sume coz kite tetap tawu kann

yerr set up ur mind dearr
kaloi ngan senangnye leyh lupekan dye
walaupun kekadang ase rindu
tp takpe lame2 hilang
trust me
set ur mind...jgn pkir lgsung psal dye
pkir psl deela jerr

mardianaabubakar said...

kumbang bukan sekor...so sabar ek...

Madam Lee said...

sabar yer...mungkin ada seseorang diluar sana yang lebih baik dari si dia tuk deela...sabar yer...

Adzriel AB said...

nak jumpa kak liza bagi kaunseling ke?

akak tag deela ni.. pegi cari lelaki comel yg lain utk tag ni. yg lebih menceriakan hatimu.

http://adzriel.blogspot.com/2011/03/contest-photo-anakku-ceria.html

fadhdeela said...

nurkaloi: kita xde la buang smua pasal dia coz kami xde gado ape2 pun...deela juz melarikan diri jer..bile dah ok blk smula dlm keadaan asal dia bg harapan mcm2 kat deela..bile ego menguasai diri mcm nie la..hati syg tp xnak tunjukkan wat kita sakit ati..nak wat kita bnci kat dia..huh anyway thanks sgtt2

fadhdeela said...

mardianaabubakar: mmg ber ekor2 tp payah nk lupakan hihi :P

fadhdeela said...

Madam Lee@nana: waaaaaaaa sedihh beb..ko crkan aku la :P

fadhdeela said...

kak liza: ada bayaran x kak..hihi dia dah la duk area umah akak tau :P hihihi
kena tag erkk nnt deela usha :)

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review