CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, March 23, 2011

Video: Nasib Janda!! 18sx

Pagi nie mmg mood aku nak kongsi koleksi video yg aku lama2 dulu..lama aku simpan weeii video nie nak kongsi ngan korang tp asyik xleh jer nak upload video...tension mak nyahh!!!
Ya ampunn dia nie..lawak ada over pun ada..tah ape2 la diaorg wat majlis mcm nie..real pun ada jugakkk..korang layan dulu la pastu korang komennn!!

video

hahahahahahahahaa laawaakk kan??

23 comments:

Solihin Zubir said...

hehe.. dh pnah tgok video ni dlu.. mmg tak bleh blah..

CinderLaLa said...

tak leh nak tngok video ni....kat ofis smua nak block.. sob3.. *_*

srikandi cinta said...

haha..lawak gler vdeo nih..tp, gitu ah...mcm x bermoral je... :)

Redbloodsnow said...

alaaa...kat opis tak leh ler plak bukak youtube....huuhuhh

JIJI YU said...

hahaha lawak weh aku tak dapat tgk video ni..

cykeadaa said...

i first time tgk ni...ahahahaa sgt kelaka..xbermoral pon ade..hihihi..btw..enjoy!!~

Qa said...

dah tengok jugak! gile kelakar!!hehehe...

ardinihumaira said...

alaa tenet dni slowlak tak nak tengok uuuhu

aLieF si Muncung ManiS said...

fadheela,,crita sikit pasal video ni please..alief nak tahu gak..sbb alief tak pat tgok..sbb campus alief blocked..huhuhu..

aLieF si Muncung ManiS said...

fadheela,,crita sikit pasal video ni please..alief nak tahu gak..sbb alief tak pat tgok..sbb campus alief blocked..huhuhu..

Fairus Bin Mamat said...

HAHA.. APELAH..

fadhdeela said...

Solihin Zubir: mmg dah lama video nie..skrg br nak share sbb br tgk blk :P

fadhdeela said...

CinderLaLa: yeke??ciann nnt kat umh tgk la erk :)

fadhdeela said...

srikandi cinta: lawak tp ada yg terlalu over...

fadhdeela said...

Redbloodsnow: xleh tgk ke zie..tgk kat umah la erk :P

fadhdeela said...

JIJI YU: ko xleh tgk pun lawak erk..lawak ke stresss hihi :P

fadhdeela said...

cykeadaa: over pun ada kan..dah la terang2 nmpk function TNB..hihi

fadhdeela said...

Qa: hihi..nnt upload video lain lak :P

fadhdeela said...

ardinihumaira: kena tgk kat umah la mcm tu hihi :P

fadhdeela said...

aLieF si Muncung ManiS: hihi cian dia..cite pasal: ada function TNB lelaki bpakaian perempuan pastu nyanyi lagu ngan gaya2 yg xsenonoh ada lawak pun ada..hihi

fadhdeela said...

fairus: hihihi

aLieF si Muncung ManiS said...

ooooo...ada member alief tunjuk video ni...yg video yg kat selangor tu ke??ke alief silap teka..huhu...

fadhdeela said...

agaknyer la..function TNB..tol ke?bersungguh alief nak tgk erk :P