Tuesday, March 22, 2011

Tolong terima bile org tegur!!

Posted by FadhDeela at 11:50 AM
Reactions: 
Aku ada terbaca pasal Yuna ngan fesyen baru dia pakai tudung...hahahahahah lawak giler la cara ko pakai tudung yuna..besar jer kpala bbungkus hahaha dah mcm style aku pas mandi nak keringkan rambut lak..hahahahaha dan cun2 ko pakai tudung dulu pastu tukar lak fesyen tah ape2...mcm2 la artis nie..
pastu bile abg nara tegur melenting lak..allo kawan org tegur utk kebaikan awk la..awk tu public figure so bile org tegur tu ada la sbb nyer dan mungkin org tu syg kamu...cuma la terima teguran org...kan xpasal2 abg nara kena wat video luaran hati abg nara..meh kita usha video abg nara dgn abg Ben Ashaari..Cian abg nara!!!

12 comments:

ardinihumaira said...

:) tah la yuna ni

Fairus Bin Mamat said...

LAWAKNYA TUDUNG DIA..

d_LA said...

mcm2 la dorang ni..mls nk lyn psl artis ni..saje je cari kontrobasi

aNiM said...

artis skang ni mcm2 perangai nya.. yg baik bleh la kita ikut, tp yg tak elok tu elak kn la.. ;)

pinkalicious said...

tu lah kan...dah macam siput sedut pun ada gaya fesyen tudung dia tu... betul..,org tegur sbb org sayang, dan suka tgk imej dia sblm ni...kan..kan...

fadhdeela said...

ardinihumaira: dulu ok jer fesyen dia pakai tudung..cantekkk!! tp skrg

fadhdeela said...

Fairus Bin Mamat: tau xpe..mcm org libya lak hihi

fadhdeela said...

d_LA: tu la pasal..suka wat kontroversi..

fadhdeela said...

aNiM: yg elok2 jer la kita ikut..

fadhdeela said...

pinkalicious: tu la pasal..mengelabahh abis! :P

Hanim Mahali said...

Yuna terlepas pandang pasal hal ni kot... kita semua tak sempurna... bagus jugak Abang Nara tegur camtu...

fadhdeela said...

hanim: tu la abg nara tegur dia lak xleh terima kenyataan..huhu

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review