Wednesday, March 30, 2011

Siti Nurhaliza mengandung??

Posted by FadhDeela at 9:21 PM
Reactions: 
aku baca beautifulnara td..hahahaha nak tergelak aku bile baca entry abg nara pasal ct nurhaliza...korang tgk gmbo tu..bg pendapat korang la btol ke ct mengandung??atau pun ct dah buncittt hihihi alah abg nara, deela rasa ct dah mukkk laaaa kalo dia mengandung sure dia bgtau kita punye..hihi kalo ct mengandunggg alhamdulillahh sbb mmg tunggu2 baby ct ngan dato k..sure comeyyyy la!!!
aku minat giler kat siti...bile dengar dia nyanyi makkk aiii sedappp nyer..dah la ct nie comeyy ayuuu..sejuk mata memandang!! ramai org duk fitnah dia mcm2 tp ct tetap cool..rileks jer..syabas ct!! love u muuuaaaahhh hihi *over lak aku nie* jom layan pic2 aku gugels hihi *ari nie xleh wat blogwalking la chager lappy tinggal kat opis huhuhu esokk erk im sorry kwn2...*

7 comments:

saya_arief said...

ayu kak artis nie.
:D

fadhdeela said...

sgttt ayuu..suka dia!!

aLieF si Muncung ManiS said...

hahhaha...buncit...biasalah tu..dah tua dah..hehehe..tapi i loike siti..walaupun dia makin tembam..

ayyu Hasmayyu said...

cantik...wlupun buncit

fadhdeela said...

alief: walaupun dia buncit dia tetappp pujaan hati ku!!

fadhdeela said...

ayyu: mmg dia cantekkk :P

Ellysa said...

Pujaan hatiku..

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review