Monday, March 28, 2011

Selamat Bertunang Adik..

Posted by FadhDeela at 12:52 AM
Reactions: 
cantekk x adik spupu aku??? sekali aku tgk mcm Jasmin Hani lakk

lama aku peram gmbo adik spupu aku nie tunang..bajet nak tunggu pic yg dr cameraman profesional tp lambat sgt la nak tunggu diaorg2 nie send pic tu kat aku so aku upload jer la pic yg aku ambik pakai ephone handphone aku nie..meh aku cite sikit pasal adik spupu aku nie..
dia nie xpernah make up so masa tunang ari tu dpt sentuhan dr akak ipar & aku terhasil la kelainan kat muka dia..hihihi smua org mcm xkenal...lain sungguh!! *bdk kecik nie nak suh pakai bedak pun sshh..pernah dia ckp pakai bedak nnt jerawatt..ciitt!!* fiza nie stdy kat jepun..dia ckp nak tunang pun secara tibe2 jer..terkejut jugak la bile mak aku bgtau fiza nak tunang..ish2 bdk nie dlm diammm..!! fiza kira rapat jugak la ngan aku sbb beza kami 1thn jer..bdk nie tercerdik sikit dr smua org..hihi skrg ngah smbung master kat jepun..time tsunami ari tu dia ngah otw nak g airport nak blk mlysia..alhamdulillah fiza ngan Shahrin selamat sampai..
ok la semoga fiza ngan shahrin selamat ke jinjang pelamin..jaga hubungan di negara orgg..cepat2 naik pelaminnn so senang bile bjauhan ngan keluarga..*diaorg plan nak smbung phd lak kat jepun tu* bdk2 nie xpenat ke nak stdy??hihi Tahniah dikkk..Selamat Bertunang!!

1st time aku tgk org bg hantaran novel..pelik2 jer bdk2 nie..

8 comments:

ardinihumaira said...

boleh simpan ke anak cucu nanti. bagus juga ;)

Naddia said...

alaaaa..nk tunang juge...

Adzriel AB said...

akak nak kek tu je...

~noor haida~ said...

weh dila...sweet nye...lawa je ko mekap!! T.T

fadhdeela said...

ardinihumaira: bole2..diaorg nie puitis sikittt hihihi :P

fadhdeela said...

Naddia: jom2...nak jugakk :P

fadhdeela said...

kak liza: jommmm kita mknnn kek :P akak blanja! :p

fadhdeela said...

ida: lawa kan bdk kecik nie..hihihi tu la pasal ko la tukar tarikh lg :P xdpt nak bantu la mcm tu

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review