Friday, March 18, 2011

Seksinyer Kek nie!!!

Posted by FadhDeela at 9:50 AM
Reactions: 
walaupun gambar nie dah basi tp aku nak tunjuk jugak kat korang!! masa besday aku ari tu dpt la cupcakes yg sgt seksi dr kak matul..kalo korang nak order kek pun leh dr kak matul...harga dia murah jer xde la mahal pun...meh usha pic cupcakes aku!! seksi x??hahahahahaha jgn terliur or gersang lak erkk hihihi

Thanks kak designkan kek yg cukup seksi dan terliurkan nie..hahahahhahahha I LIKE!!

32 comments:

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

wah!! kek pon nak buat kontroversi gak yee.... huhuhuh

saya YANA said...

hhaha....seksinye...baru cup cake...hhahah...

Fadzli Amir said...

Ni terliur tengok kek ke..terliur tengok gambar atas kek...hehehhee

Fairus Bin Mamat said...

ADUHAI... TAKDE BENDA LAIN NAK DESIGN.. :p

c-tea said...

hahaha..tak leh bla betoi la...nampak macam gatal je kek ni..hehe

ardinihumaira said...

perghh seksi betul tu ;)

apezs shah said...

salam

perghhh mmg terliur..
naik lapa dah asenya hahah..:)

NM02 said...

hi deela,

maceh sebab sudi tinggal komen kat blog akak. jom tukar link. akak follow nih. kalu sudi serang balas lah ye.. follow kalu sudi eh.. *__*

♥sophie♥ said...

wahh,,seksi betul,,hehehe

aLieF si Muncung ManiS said...

ahaha..nasib baek cake yg pakai bikini tu tak ada muka..ada badan je..kalau ada muka,,lagi seksi..huhu..

aLieF si Muncung ManiS said...

ahaha..nasib baek cake yg pakai bikini tu tak ada muka..ada badan je..kalau ada muka,,lagi seksi..huhu..

Adzriel AB said...

jantan suka makan ni.. he..he..

azyansyahirah said...

aku benci kapkek. tibetibe haha

Hanim Mahali said...

Memang seksi abes... tapi comei jugak... Cam sayang je nak makan... hehehe

Hanim Mahali said...

Memang seksi abes... tapi comei jugak... Cam sayang je nak makan... hehehe

Adzriel AB said...

tag coklat utk deela

http://adzriel.blogspot.com/2011/03/giveaway-nisachoc-zulfoto.html

nadia ar-rumaisha said...

haah memang seksi cupcakes tu tapi jadik chomel bila ader spongebob...

fadhdeela said...

Nor ' Atikah bt NorBaki: saje nak bg kontroversi sikit hihihi

fadhdeela said...

saya YANA: hahahahaha tuan dia punye xleh la tunjukkkkk dosa :P

fadhdeela said...

Fadzli Amir: jgn bayangkan yg bukan2 k :P

fadhdeela said...

Fairus Bin Mamat: saje je suka2 :p

fadhdeela said...

c-tea: kek gatal xpe jgn tuan dia gatal sudah :P

fadhdeela said...

ardinihumaira: cantek x??nak order leh :p

fadhdeela said...

apezs shah:

salam..terliur ke??terasa lapo yg mcm mana tu??hihihi

fadhdeela said...

NM02: hai kak..sure2 deela akan follow :P

fadhdeela said...

♥sophie♥: saje suka2 jer :P

fadhdeela said...

aLieF si Muncung ManiS:bahaya la alief nak bubuh muka smua hihihi nnt ramai lak yg cr :P

fadhdeela said...

Adzriel AB: dia mkn tang mana tu kak??hihi

fadhdeela said...

azyansyahirah: knp bnci cupcakes??dia sgt cantekkk cian dia :P

fadhdeela said...

Hanim Mahali: hahahhahaha deela bedal jer :P

fadhdeela said...

Adzriel AB: deela di tag erk..baikk nnt deela usha :P

fadhdeela said...

nadia ar-rumaisha: yg princess pun ada tau..usha la blog akak tu :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review