Thursday, March 10, 2011

Saiful dakwa dada diramas

Posted by FadhDeela at 10:51 AM
Reactions: 
Alamakkk!!! nak nngs aku baca paper ari nie..nngs sbb duk gelakkk!!! terkejut jugakk la statement tu..aku bkn ape la nape kena kuar tajuk utama pasal bnda tu...bdk2 leh baca kottt!! ada gak parent yg pening kpala nak explain kat anak2 diaorg hihihihi http://www.cute-smiley.com

kalo korang xcaya meh usha utusannn online nie!!!

Motif apekah smua nie!! mengelabah laa..lawak pun ada jugakkk..hahahahaha ada feel ke ramas dada si syaiful tu???? dah la kurus!! kalo tembam best la jugakk hihihi http://www.cute-smiley.com
mcm2 la dunia nie..doakan yg terbaikk jer la

20 comments:

Gen Fujita said...

Dari semalam lagi dah start gelak dah. He he he...

Zue Cancer said...

tak tahu mane 1 betoi mane 1 tak...Allah je maha mngetahui

apezs shah said...

salam

sebenarnya tajuk tu meluas u.
hehe meraba dada ni pon meluas..
tak tercapai dek akal sebenarnya.
cuma diterapkan itu supaya xdela komplikasi sgt kot haha.. meramas dada tidak semestinya kurus atau besarkan kannn.. biarkan jelaa derang dgn hal yg ase nak tutup malu masing2.. kehkehhh xnak dada saya tough ni hahahaha..

*pendapat je.

cik ubi said...

kenape tetibe aku rase teruje?..ishhh

fadhdeela said...

Gen Fujita: kelakarkan diaorg nie!!

fadhdeela said...

zue: tu la..mls nak ambik port..cepat2 la tunjukkan kebenaran..

fadhdeela said...

apezs shah: wsalam..tah la apezs..mls nak pikir diaorg nie..saje wat entry nie sbb kelakar sgt..apiezs tough erkk ace tryyy diaorg nak x?? hihihi

fadhdeela said...

cik ubi: alamakkkk bahaya nie!! takutt :P

afiqisverylucky said...

kahkah.. nak publisti tuh.. =.=

aLieF si Muncung ManiS said...

bengong nye laki..pelik alief tgok..tak malu ke dia ngaku dia ni kena liwat dgn anwar..adoi..kalau dia pompuan tak apela..ni tak dia laki2..ngaku pulak dia kena ramas dgn anwar.betul atau tidak,cuma tuhan saja yg tahu..kalau alief ada magic,alief akan siasat guna magic..

deeya said...

ade rase ker .. HAHA !

Fairus Bin Mamat said...

ASTAGFIRULLAHALAZIMMMM...

MiSs F.A said...

haha..gler sume nihh..hehe

Solihin Zubir said...

setpol tu gila..
x masuk akal la fitnah bangang tu..

fadhdeela said...

afiqisverylucky: mcm2 dunia skrg nie..

fadhdeela said...

aLieF si Muncung ManiS: xmalu la dia wat statement mcm tu..mcm2 hal la diaorg nie..semoga ALLAH tunjukkan sape yg benar sape yg salah

fadhdeela said...

deeya: leper jer..xde feel langsung hihihi

fadhdeela said...

Fairus Bin Mamat: Masyallahh

fadhdeela said...

MiSs F.A: mengelabahkan diaorg nie..mcm2 hal!!

fadhdeela said...

Solihin Zubir: tah la diaorg nie..harap2 dapat la jawapan ngan smua nie secepat mungkinnn :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review