Tuesday, March 15, 2011

Ratu Porno selamat dari Bencana

Posted by FadhDeela at 1:59 PM
Reactions: 
Lawak aku baca berita nie..hahahaha ramai2 org kat jepun tu ditimpa bencana ramai jugak org tanye pasal si ratu PORNO nie..hahahahaha!! risau kome erkk filem porno xdpt dikuarkan kalo si ratu nie terlibat skali dlm bencana tu..kekekeke meh baca berita pasal si RATU PORNO nie..

JAKARTA - Nasib pelakon pornografi Jepun, Maria Ozawa menarik perhatian ramai selepas negara tersebut dilanda gempa bumi dan tsunami kelmarin.
Para peminatnya di Indonesia yang mengenalinya dengan gelaran Miyabi tertanya-tanya keadaan pelakon itu selepas bencana tersebut.
Akhbar Kompas semalam melaporkan Miyabi menulis di akaun laman sosial Twitter miliknya menyatakan bahawa dirinya selamat.
"Setelah gempa bumi, saya selamat dan berada di kem bersama semua anggota pasukan pengurusan saya," tulis Miyabi dalam bahasa Jepun.

mcm2 dah dunia nie..org dlm kesedihan pasal bencana tu ada lg yg sempat pikir pasal bnda2 yang xsepatutnyer..td aku usha beautifulnara ada la baca pasal luahan hati student kita kat jepun...then ada 1 blog (saifulislam) pasal bencana nie..menarik tepat dan padat isi kandungan..ace korang try baca..ada jugak kebenarannyer!!!

16 comments:

Cik Dya said...

ish benci pempuan ni...rasa nak rejam sampai mati..hahah..
tapi betollah perempuan macam ni patut dibunuh je.menggalakkan maksiat berleluasa.benci.

JIJI YU said...

muahahah..berita takleyh blah tol le..die ni kalo tak terselamat pon ramai lagi junior2 die kan

Adzriel AB said...

tak bleh tahan... ha..ha..

Daddy Ziyyad said...

Paper KOSMO pun satu..berita macam ni yang dihebohkan...padahal byk lagi cerita pasal tsunami yg bleh dipaparkan

Adzriel AB said...

akak dah tinggal komen kat 2 entry nara & saiful.. deela nak baca ke?

Anak Dato' X said...

Sepatutnya perempuan nie dibaham dek tsunami jer.......

mummysyafie said...

alahai..yang lain plak dier org risaukan. oh ada crita kat blog abang nara ke? nanti nak baca gak ler..

fadhdeela said...

Cik Dya: tol tu..pttnyer dia nie la yg pttnyer terbenam dlm bangunan tu!! hihi :P

fadhdeela said...

JIJI YU: huhu junior mmg ramaiii!! kat malaysia pun ada..hihi :p

fadhdeela said...

kak liza: nape kak??hihi :P

fadhdeela said...

Daddy Ziyyad: biasa la tu diaorg nak lakukan majalah dia!!! bayangkan kalo anak2 tnye porno tu ape??so ape nak jawab erk hihi :P

fadhdeela said...

kak liza: dah baca dah kak..sori la mlm2 nie terslow lak :P

fadhdeela said...

Anak Dato' X: betul tu!!!

fadhdeela said...

mummysyafie: aah kak kat blog abg nara..baca la :P

Fairus Bin Mamat said...

NASIB BAIK SELAMAT.. BOLEHLAH BERLAKON LAGI.. HAMPEH!!

fadhdeela said...

fairus: hahahahhahaha bole wat koleksii

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review