Monday, March 21, 2011

Kris Dayanti Cium selepas nikah..

Posted by FadhDeela at 9:45 AM
Reactions: 
ampeh tol aku tgk gambar Kris Dayanti nikah ngan pakwe dia nie..leh lak main kiss2 kat dlm masjid..tau la dah halal tp xperlu la wat dlm masjid..tah la xtau la kalo mmg adat diaorg mcm tu tp bg aku tu xberapa manis la..masjid adalah rumah ALLAH..

8 comments:

Hanim Mahali said...

terkedu nengok... ingatkan cium dahi jerk...

zati embong said...

agaknya thats y lah ad mufti keluarkan fatwa x elok akad nikah kat masjid.tengoklah org skrg mcmana.

hari 2 jat g knduri ni,lpas da sah,happy2 men amek2 gmbr kat kawasan masjid.dgn kissing2.tahulah da halal,xpayahlah gedik2 sgt kot.kawasan msjid kot.

haha,terover plak.hihi

Fairus Bin Mamat said...

ENTAH LAH.. NAK CIUM MASUK BILIK LA..

fadhdeela said...

Hanim Mahali: tu la xmalu tol ape2 la diaorg nie

fadhdeela said...

zati embong: mungkin jugak la..xsesuai wat mcm tu la dah mcm org barat..kalo kat umah pun xptt nak kiss2 depan org ramai

fadhdeela said...

fairus: tu la pasal..g la masuk bilik

aaza`s said...

Patutnya dalam masjid mesti ada air sembahyang...nih dibatalkan air sembahyang...comolot plak tu...adoiii..Jangan jadi ikutan kat Malaysia pulak nanti.

aaza`s said...

patutnya dalam masjid mesti ada air sembahyang...nih, dibatalkan air sembahyang..comolot plak tu...jangan jadi ikutan kat Malaysia pulak nanti..

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review