Thursday, March 17, 2011

"Kenapa Saya Mahu Jadi Bloglist Fairus.com"

Posted by FadhDeela at 5:16 PM
Reactions: 
Petang nie b4 blk wat jap entry pasal "Kenapa Saya Mahu Jadi Bloglist Fairus.com" hihi saje nak wat bkn sbb aku nak melobi encet fairus kita ke ape sekadar suka2 dan support rakan2 blog..encet fairus nie selalu memberi komen kat blog aku..selalu support aku sbb aku ini br lg dlm dunia blog nie..aku pun slalu dpt info dr blog encet fairus nie...ape2 pun thank you la encet fairus..!!

sape2 nak join leh la click kat banner tu ataupun nama encet fairus tu!!

6 comments:

Fairus Bin Mamat said...

TQ KERANA SUDI.. :)

fadhdeela said...

xde masalahhh!! :P

amry said...

salam.terjah dari blog incik fairus....nice nice...entry pon macam best..hehe...salam kenalll :)

Panglima Hitam said...

panglima pun dah buat dah...

fadhdeela said...

amry: thanks..selalu la singgah blog kita k :P salam perkenalan

fadhdeela said...

panglima hitam: kita bg support kat kawan2 :)

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review