Tuesday, March 1, 2011

Jawatan Kosong...meh2

Posted by FadhDeela at 10:23 PM
Reactions: 
Ya ALLAH penatnyer aku 2 3 ari nie!! ari2 blk mlm...waaaaaaaaaaaa sedihnyer!! kat opis pun xsempat nak update blog nak wat blogwalking pun xsempat..start next week lg la ada jugak aku tido kat opisss!! huhu
so bos aku pun cian kat aku tgk aku ngan team aku bz ari2..byk keje..smua bnda nak kena handle then bos aku bg amanat tok aku cr staff baru!!!! hihihi suka nye dlm hati bile bos dah bg kebenaran cr staff baru..
dengan ini aku nak publishkan kat blog dulu kalo kawan2 blog ada yg berminat nak keje kat company aku a.k.a keje ngan aku!! hihi aku nie xde la garang pun sempoi jer..cuma bab keje nie tegas sikit la..but dont worry sure happy punye keje ngan aku nie hihihi sape berminat leh tgk details kat bawah:

Jawatan kosong: Training Executive
Kelulusan: berpengalaman..kalo fresh pun bole dipertimbangkannn
Kemahiran: boleh ckp, menulis English & B.Melayu
: boleh keje lebih masa
: tahan stress..!!! tu penting tu..lg2 kalo stress ngan aku!! hahaha
: Ada lesen kete sbb senang kalo nak g mana2 & bawak aku g lunch *tipu jer*
: Bole kendalikan komputer

alah mls aku nak explain byk2..kalo ada yg berminat leh PM YM aku jer la...xpun leh tnye kat komen..insyallah aku jawab!!

12 comments:

JIJI YU said...

hurm..kelayakan akademik camno plak

CinderLaLa said...

kalo yg part time ada dak sis? hee

Adzriel AB said...

nakkkk...he..he.. acah je. tak leh ot la.. isbuk ngan anak2.

fadhdeela said...

jiji yu: akademik degree..kalo dip akan dipertimbangkan..yg penting skrg nak boler berbahasa english very well la..hihihi

fadhdeela said...

cinderlala: 4time erkk huhu nnt try tnye nak lg x??sbb ari tu ada gak department lain cr part time..

fadhdeela said...

kak liza: xpe la kak..akak xleh ot cian anak2..hihi nie utk bujang2 mcm deela jer :D

aLieF si Muncung ManiS said...

wahh..menarik ni..dapat kerja sama2 dgn rakan blogger...tunggu alief abis study,,alief nak minta jawatan ni..hehe..tapi,jgn buli alief..

aku untuk kamu said...

nak gak...tapi nak gaji banyak..

fadhdeela said...

alief: hihihi alamakk lama la nak tunggu alief abis stdy!! cepat2 abis blajo erkk :P deela xbuli punye :)

fadhdeela said...

kak matul: mengelabahhhh!!!! hihi

Leen Abdullah said...

cik selipar.. sy nak keje tu bole tak.. ihik..

fadhdeela said...

zai: meh la apply..pass resume kat aku

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review