Monday, March 28, 2011

Hotel kat Port Dickson!!

Posted by FadhDeela at 9:25 PM
Reactions: 
aku nak mintak tolong korang2 suggest kan kat aku hotel yg best dan berpatutan kat Port Dickson!! untuk aku wat function opis..td bos aku suh aku crkan hotel untuk wat Project Manager Workshoppp!! aku nie xreti sikit area2 PD kalo area2 melaka pandai la den nak cr..
Tolong erk kalo ada org2 negori ke...hihi ape2 leh tinggal kat komen aku erk thankkss!!

6 comments:

Puan Kutu said...

google jer ape ssh.hehe..

saya YANA said...

hmm.... Yana ngn sekeluarga penah wat famili day ofis mak.. kteorang dok kat Glory.. ok la.. tang harga tak tahu plak.. sebab ofis mak memang dapat diskoun sikit.

fadhdeela said...

puan kutu: mmg leh gugel tp xsama ngan pengalamann :P

fadhdeela said...

saya YANA: kat Glory erkk nnt deela try gugel then tnye price :P

deeya said...

cume nak cakap "ta tau la !" :p

fadhdeela said...

deeya: main2 erkkk nak kena nie.. :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review