Saturday, March 5, 2011

Hadiah Perkahwinan yang paling besssttt!!..

Posted by FadhDeela at 11:29 PM
Reactions: 
ya ampunnn bz nyer aku!!! serius la aku ckp tahap kebzian kesibukan aku mmg xleh nak bendung lg...sori la kwn2 aku lama xupdate blog aku yg comot nie..xsempatt!! kat opis mmg dah tentu2 bz blk pun lewat..smpai umah terus tido..waaaaaaaa penat nyer!!!
wiken nie aku blk kg sbb nak btolkan kete...kete aku dah bunyi mcm moto bott..pasal servis kete nnt aku wat entry lain..mlm nie aku nak wat entry pasal hadiah perkahwinan..!!
thn nie ramai btol kwn2 yg slalu kat sisi aku kawennn..bile kawan2 rapat dah nak kawen ape lg pening la nak beli hadiahhh!! aku nie mlsh sikit nak cr hadiah2 nie..huhu so aku nak tnye la pendapat korang ape nak beli utk kwn2 aku nie...so far yg dlm schedule aku ada 4 majlis kawen thn nie!! tolong la aku weiii..ada kwn aku cadang bg batu lesungg la...bg kondom la...weeii mengarutt la korang!!!!!! *dah sah yg nak bkondom bagai wat peh* hikhikhikhikhik
ampeh tol kwn2 aku nie..korang cadangkan erk hadiah yg best dan under bajet!! phm2 la nak beli utk 4org nie hihi

15 comments:

Cik Aish said...

haha...dulu sy kenakan kawan belikan baju baby..pastu kad kad tulis..cepat2 la dapat baby..so dorang ingt hadiah tu sampai bila sbb lain dr yg lain.hehe..

Fairus Bin Mamat said...

KALAU TAJNAK BERI HADIAH PON BOLEH.. BERI DUIT JE..

Rozuan Ismail said...

kalau i,i bagi je lesung batu..

mayra aish♥ said...

beli kan set perhiasan rumah yang simple & menarik tapi harga yang berpatutan.hehehe ;)

Adzriel AB said...

best apa bagi hadiah lesung batu.. idea yg bagus!

iniialahaku said...

okeh...bgi blender ngan iron..hahaha..

Adzriel AB said...

lesung batu le...exersice tangan.. he..he..

fadhdeela said...

cik aish: bj baby menarik gak tu..tp kalo xde rezeki cian lak diaorg :P

fadhdeela said...

fairus: btol jugak tp mbr baik duit kena bg hadiah kena bg..huhu :)

fadhdeela said...

Rozuan Ismail:tu la..batu lesung tu top ranking skrg

fadhdeela said...

mayra aish♥: bg pasu bunga jer la hihi :P

fadhdeela said...

kak liza: mcm tu la gmaknyer hihi beli yg besar skali tu!! br berat :P

fadhdeela said...

iniialahaku: selalu sgt la u org bg iron ngan blender

http://aniesandyou.blogspot.com said...

anies slalu kasi nite gown..sure smpi bla2 pn diorg akn igt

fadhdeela said...

http://aniesandyou.blogspot.com: waaahh best tu..terus gersang laki dia :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review