Friday, March 25, 2011

Bile aku di Make over!

Posted by FadhDeela at 11:22 PM
Reactions: 
hahahahaha terasa kelakar lak bile aku kena make over..cite sebenarnyer member aku wat keje giler lg suh aku make up dia masa dia tunang bln june nnt...si giler haida nie la yg suhh aku make up dia..aku nie dah la xpandai make up..ngekk tol la ko ida!!!
bile minah nie dah paksa2 aku make up dia kena la aku blajo cara nak main2 eye shadow nie..kang xpasal2 aku wat muka si haida nie jadi hantu kak limahhh!! hahahahahhaha
memandangkan ada akak kat opis aku nie ambik 4time make up org tunang n kawen aku suh la dia turunkan sikit ilmu dia kat aku...hahahaha
so td kat opis dia pun make upkan aku..hahahahahha dan hasilnyer!! jommmmm

















Tadaaaaaaaaaa..















hahahahahhaha lawaaakk jer muka aku!! hasil dgn peralatann yg xbape nak lengkapp :p

13 comments:

zOeY zAu YaH said...

segaknya...

sab said...

wow...di make over! huhu. suke!

Adzriel AB said...

teringin jugak. akak gi opis deela ekk.. he..he... senyum manis!

Shibam Jelita said...

dah ok tu dikk, cuma bila mekap untuk bertunang nanti, adik kasik tebal sikit lagi ehhhh, good job !

♥ moy ♥ said...

comel aaa :)

fadhdeela said...

zOeY zAu YaH : thanks.. :)

fadhdeela said...

sab: hihi kita pun xsuka..xpernah2 :P

fadhdeela said...

kak liza: leh2 meh la..nnt deela suh kwn deela make over akak lak :P

fadhdeela said...

Shibam Jelita: tu la nnt masa tunang deela make up tebak sikit br nampak lg lain dr biasa :P

fadhdeela said...

moy: time kasihhh..malu saya..hahahaha

fadhdeela said...

moy: time kasihhh..malu saya..hahahaha

~noor haida~ said...

weh...ape kt dr jumaat tu ko mekap ak pastu ak xyah cuci2 smpai hr ahad...bole ke gtu?uwaaa sape nk mekap ak ni??

fadhdeela said...

ida: giler ke ape ko..tu la tukar lg tarikh...aku xleh wat ape2 la sbb aku dah jnji ngan kawan aku...

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review