Sunday, March 27, 2011

Bachelor Party..

Posted by FadhDeela at 7:09 PM
Reactions: 
gedik jer bachelor party...bajet2 mcm omputih lak..bile kwn nak kawen wat bachelor party utk bakal pengantin..kami2 xde la smpai wat party mabuk2..party buihh..party bogel ke..kami cuma g lepaking jer spent masa bersama2 b4 kwn kami tu kawen..biasa la pas kawen nak lepak sesama ssh sikit kot sbb kena jaga suami kat umah..so kami juz spent masa ngan main bowling ngan karaoke..syokkk giler sbb dah lama kami2 xlepak sesama mcm nie..yela masing2 bz ngan keje..kitaorg g main bowling kat OU & karaoke..Jom layan pic2 kitaorg melakukan aktiviti menarikkk!!

Ngan bakal pengantin!!

mentang2 blog Selipartoilet..bj pun nak pakai design selipar!! hihi



nie kitaorg g karaoke td kat Neway Karaoke One Utama...ari tu dah lewat sgt nak sumbangkan sore so kami plan la wiken nie g karaoke..start kol 11pg smpai 1pm..sgtt murahh br kena RM18 sorg..kalo mlm mahal gilosss dekat rm50 sorggg..better g sianggg murah sikitt...

2 comments:

Adzriel AB said...

mentang2 bujang ekk... tak ajak akak pun

fadhdeela said...

kak liza: hihihi tu bestnyer bujangg :P jom kak kita main bowlinnggg :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review