Saturday, February 19, 2011

Trip to Cameron Highlands!!

Posted by FadhDeela at 8:29 PM
Reactions: 
seronok tol aku g jenjalan ujung2 bln nie..hahahaha smlm leh lak mak aku bgtau nak g ipoh..aku pun ape lg gedik2 la nak g..org dah ajakk hihihi semalam g umah akak aku dulu kat rawang then pg2 td br gerak g ipoh umah kakcik aku kat ipoh..kalo dr ipoh nak g cameron dekat jer..aku pun ape lg ajak la mak aku shopping kat cameron!!! hahahahaha
banyak seronok beb!!yaaahuuuu dpt mkn jagung sedappp!! aku suka giler jagung cameron..manisss jer jagung dia!!mkn pun smpai terpancut2 air dia...sedaaapppp woo!!! Jom layan gambo aku kat sana!!

24 comments:

FADZLIN FAUZI said...

seronok ye bercuti kt cameron.. nice.. =)

DeQdEq said...

wah...bestnya bercuti di cameron...

deqdeq ni tak pernah lagi sampai cameron

Zyash said...

Best sangat shoping2 kat camerOn ne tau...

Myvitrd said...

teringin nak datang sini juga.. tapi tak tahu bila boleh sampai..

fadhdeela said...

fadzlin: hahaha bkn bercuti pun g sesaja jer..g blk ari :P

fadhdeela said...

deqdeq: meh la g cameron..best2!! borong sayur ngan strawberi!! hahahaha

KiD said...

giler lama dah kid tak gi cameron.. huhuhu.. syoknyaaa...

fadhdeela said...

zyash: mmg pun borong sayur ngan jagung!! menarikkk

fadhdeela said...

myvitrd: awk pernah mai cameron x??meh la besttt :P

DaddyDian said...

wahh... best kan sana... ada pegi sana january hari tu... jom tuka2 pengalamn!

http://daddydian.blogspot.com/2011/01/cerita-di-cameron-highlands.html

Madam Lee said...

Bestnya jagungggggg......aku tgu bby besar kit br nk g cuti2 kt sn lg...meleleh beb ingt jgung bakar dia....

udin said...

best2.. lama tak singgah cameron ni.. hehe.. :D

zmah said...

walau banyak kali ke Cameron,tapi masih tak serik..

qhais said...

nk strawberry freeeeeee....hheheheheh

fadhdeela said...

kid: jom2 g cameron mkn jagung sedap!! :P

fadhdeela said...

Daddydian: best tp dah xsejuk sgt..yg penting jagung cameron besstt!! :P

fadhdeela said...

madam Lee: xpe bwk bby jenjalan cameronnn hihi jagung dia mmg terbaikk :P

fadhdeela said...

udin: jom la singgah..menarikkk syok shopping sayur!! :P

fadhdeela said...

zmah: xserik nape??ada ape2 yg terjadi ke??

fadhdeela said...

qhais: meh2..da byk strawberi nie :P

ShaZa's said...

yezzaaaaaaa..jagung cameronn mmg yg terbaekkkkkkkkk lahh...manissss gilerr (giler ker hehehehe).

fadhdeela said...

kak sha: bestkannn..jom kita g beramai2 ke cameron!! hahahahha td kalo xsilap jumpe bambang ngan shikin!!! :P

Fairus Bin Mamat said...

LAMA TAK PEGI CAMEROON.. LAST PEGI MASA DARJAH 6.. :p

fadhdeela said...

fairus: kalo mcm tu harus la g cameron..bwk anak jenjalan!!

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review