Sunday, February 13, 2011

Sales girl yg sungguh biadap kat Alamanda!!!!

Posted by FadhDeela at 1:24 AM
Reactions: 
bkn minah tu tau..hiasan jer!

dah puas berjalann ari nie byk bnda aku nak cite kat korang..tppp disebabkan mata pun dah ngantukk kaki pun dah sengal2 byk sgt berjalan...lgpun esok kena bgn awal sikit sbb ada aktiviti menarik ngan member2 aku!! hihi so aku pun update 1 cite pasal sales girl nie!! pehhh angin siot biler teringt pasal minah sekor sorg nie!!

td pas g karnival Wow kat purajaya aku ngan member aku g la Alamanda Putrajaya!!! so kitaorg pun window shopping..tujuan utama aku nak cr kasut!! aku lalu kat depan kedai BODY SHOP tu ternampak la dia ada perfume baru so singgah jap..masa ngah singgah tu Minah sales girl nie sibuk ngah berborak ngan donut mak nyah nie!!! so kitaorg pun xde org layan ambik la tester dia spray sndiri *xde org lain wat sndiri la* biler donut tu dah blah aku pun tnye la kat minah nie bape harga!!! pehh aiii jawab mcm nak xnak jerrr!!!! pastu langsung xpandang siap ngan muka2 skali dia bg..!!! pastu mcm nak xnak jer layannn!! aku pun ape lg skoolkan dia.."dah r weii blah r bajet aku nie xde duit ke nak beliii..mcm nie ke layan customer????? aku nampak nama dia tu!!!" *padahal aku xnampak punnn!!* hihihi

aku nak beli perfume nie la!!! ampeh la minah tu..menciii!! best bau dia!!

aku bkn ape la..tp sakit ati kot org tgk kita dr segi pemakaian..mcm la kita nie xde duit dia wat mcm tu..agak2 la..mentang2 aku pakai selipar ngan jeans jer ko layan aku mcm tu erkk!!!! kalo penat pun juz senyum jer la xpayah rude sgttt!! aku xkisah la ko lebih tua dr aku ke atau x yg penting senyum la time layan customers...!!!! mmg bikin panas jer la pmpn tu!!!!

28 comments:

aQi + GenGkey said...

kdai body shop tu mmg hampeh pekerja die..
aQi pnh mse tu g pkai jeans + t-shirt je + selipar toilet..:P
ble tnye harga..
die buley jwb..yG ni mhl ni dik..
ades..kalo ye pun mhl gtau r harga die..
mne tau aQi ley kumpul duit tuk bli..
haha..:D

Zyash said...

Kenape x complain jer kat area manager dia kat sana.. Kita ada hak..Hak seorg pengguna tau.
HEARTBEAT Tambah Pendapatan Selain Nuffnang
INCOME HEARTBEAT SETELAH 5JAM

ken said...

just walk away from her.. lol :)

saya_arief said...

haha.kasik je pelempang 360darjah.
:D

Cik Aish said...

bagus...tempik je mcm tu kat salesgirl tu..kadang2 dorang ni salesgirl bodyshop je pun..bukan produk lain yg lagi jenama2 tu..tu pun nak kerek..

Ajie Mohd Tahir said...

dia penat sgt kot.dri pagi smpai petang asik brdiri je.XD

HaNiEeZ said...

hye..=)
adik orang pun penah kene masa masuk kedai kat alamanda..bajet je macam kite takde duit..hihi
..tu yang orang duk putrajaya pun malas nak g shopping sgt kat alamanda..

btw..best tak karnival wow? tak dpt blk minggu ni..nak pegi..huhu

aLieF si Muncung ManiS said...

ketuk je kepala minah tu guna botol perfume..kalau tak pun sembur guna perfume tu...hahaha..jahat gila alief ni..

ENTRY BARU ALIEF-->sape cakap lelaki ber blog itu loser??you are freak..lelaki berblog itu stylo dan cool okay.."

fadhdeela said...

aqi: kan..tah ape2 tah minah tu..menyampahhh yg amattt wat mcm kita nie xde duit jer!! huh

fadhdeela said...

zyash: mmg nak panggil dah tp my friend dah tarik xnak besar2kan cite..sakit ati kottt!!

fadhdeela said...

ken: tu sbb deela blah mcm tu jer!!

fadhdeela said...

saya arief: kalo leh lempang dah lama kena minah tu :P

natasha MDG said...

eiii. kerek betol. lg satu perasan x kalau ade mcm dkt klcc ke mid valley ke yg bg test2 perfume mahal2 tu? slalu dorg bg test dkt org yg nmpk mcm ala-ala kaye je. kalau org mcm biase2 die x panggil pun nak bg test.

CinderLaLa said...

selalu gak situasi mcm ni kak.. sgt2 menyampah.. Padahal dorg pn salesgirl jer kat situ kott..

Adzriel AB said...

member akak suka singgah situ. nantilah kalau akak gi situ, akak kasi alarm sikit..he..he.. jom deela, bila nak gi movie sama. add akak kat fb. nama sama je.

fadhdeela said...

cik aish: tu la pasal keje sales girl dah blagakk..sakit ati tau..mlm tu g uptown best giler ada makcik tu layann baik jer!!

fadhdeela said...

ajie: kalo penat pun jgn la mcm tu skali..tu kan keje diaorg!! :)

fadhdeela said...

hanieez: tu la pasal..wat org mcm xde duit bkn mahal sgt pun body shop tu!! menyampah i tau hihihi

biasa2 jer kot..jualan pun mahal jer tgk

fadhdeela said...

alief: kalo leh ketuk dah lama..dah nak gado pun nsb kwn tarik hihi :D

aibaks said...

nape tak snap gamba die pastu post kat sini? hehe.. leh la kita semua tahu sape die

fadhdeela said...

natasha: diaorg tu bajet kita xde duit kot..sakit ati jer!!

fadhdeela said...

cinderlala: tah la xtau la org2 keje sales girl nie..kalo donut tu ada yg ok ada yg mulut laser yg amat!!

fadhdeela said...

kak liza: akak kasi tenyeh muka dia :P
bole2 bile nak g tgk wayang tu??bgtau nnt kita plan tgk sesama!!

fadhdeela said...

aibaks: tula..kawan deela la nie..kalo x sure dah leh ambik..dia tarik deela xbg pjg2kan!! hihi

Redbloodsnow said...

eeee...klo zie kan. zie complain katy supervisor dia. if ade boss dia...direct gtaw boss dia. pekerja cam gnie lah merugikan boss taw.

eee aku lak yg geram..haha

Lisa said...

cuba ko tunjuk sikit duit ko dalam purse tue.. kata apa ko ingat aku tak mampu nak beli ker?...aku saja jer pakai macam nie.. low profile.. ish.. kalau ngan aku tue dah lama dah aku sound.. dulu aku sound sales girl kat mac kaunter klcc.. ingat orang takde duit nak beli.. masuk tak nak layan.. orang kalau takde duit dia tak masuk n tanya.. bodos tul..

fadhdeela said...

redbloodsnow: ikutkan perasaan mmg mcm tu tp memandangkan dah kena tarik ngan kengkawan terbatal hasrat! huhu

fadhdeela said...

lisa: xleh nak tunjuk duit kat purse nnt dia ambik duit aku..duit aku simpan dlm bank..bahaya kalo bwk duit byk2!! hihi tah la mentality diaorg nie..org pakai simple jer xde duit yg pakai cantek2 smua byk duit!! xtau diaorg lg xde duit sbb hutang..kikiki

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review