Tuesday, February 8, 2011

Safee Sali Berhijrah??

Posted by FadhDeela at 10:26 AM
Reactions: 
pg td dengar Hot FM topik dia pg nie penghijrahan Safee Sali..ramai yg menentang *menentang sbb g indonesia kot* hihi dan ramai jugak yg menyokong!! Kontrak telah disediakan dan majlis menandatanganinya akan diadakan pada Isnin depan (14 Februari) di Indonesia. So sah la Safee ngan Pelita Jaya 14 Feb nie..!!
Pihak FAS telah menerima tiga lagi tawaran daripada kelab Indonesia yang turut menyatakan hasrat mereka mendapatkan khidmat Safee..Tahniahhh Safee!!! *laku jugak mamat nie*

pada pendapat aku la bgs la dia kuar lari pengalaman kat luar sana..bkn ape untuk dia jugak nak kembangkan bakat dia..xpe la kita patut berbangga ngan rakyat malaysia untuk majukan bakat dia..
ape2 pun tahniah Safee Sali...semoga berjaya kat Pelita Jaya Club Indonesia..mana tau pasni dpt main utk Korea ke Jepun ke..tu lg la terbaikkk..usaha kan bakat kamu!!!

leh baca kat sini jugakk: Bharian & Kosmo

12 comments:

Zue Cancer said...

thank ;)
macam2 diorg ni

Imran nyambek said...

kalau lah mamat ni dapat gi europe.perrh respek beb

sicKo^ said...

mesti offer tinggi gila2 kan?

Asha Shalina said...

betul ke dgr cite kelab yg dy join tu kelab tercorot?

Zue Cancer said...

thanks sebab support..
ntahla dia selalu komen blog sy...
then dia ader jer komen kat entry sy tu..tapi dia tak tahu kot sy dok perli dia. mals nak pk lagi..

thanks taw bg moral suport ;) even tak pernah jumpe

fadhdeela said...

zue: welcome..tu gunanyer kawan! :D

fadhdeela said...

imran..kalo europe insyallah tp kalo korea or jepun pun dah terbaikk

fadhdeela said...

sicko: rasanyer la..hihi

asha: deela pun dengar bnda tu..huhu tah la doakan yg terbaik la utk dia!!

fadhdeela said...

zue: yeke??entry mana?? nak tau jugak sape tu..huhu xpe la jgn layan sgt org mcm tu..biarkan jer!! rilekss beb..hihi welcome ape2 leh jer YM deela :D

Zue Cancer said...

awak rase awak tahu?sape2..gtau la...add fb
ayatulhusna1207@yahoo.com
gtaw eh takpon gtaw kat blog takpe sy tak publised ;)

Zue Cancer said...

awak rase awak tahu?sape2..gtau la...add fb
ayatulhusna1207@yahoo.com
gtaw eh takpon gtaw kat blog takpe sy tak publised ;)

fadhdeela said...

alamak dah terpublish la FB awk..xpe ke?

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review