CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, February 14, 2011

Pavilion, NZ Cafe & KLCC


mcm best jer dengar nama2 tu..best ke??biasa2 jer kot sbb aku kureng sikit kat tempat2 yg limited nak masuk kedai dia..disebabkan kwn2 aku nak jenjalan sana aku pun join jer..not bad la sbb tempat dia cantek2!!! xpasal2 jadi model gedikkss kat situ..

kitaorg lunch kat tempayaki..1 st time aku mkn Tempayaki..hihihi cian biasa la org kg mana reti nak mkn bnda2 mcm tu..nak pakai chop stick pun terkial2..kalo aku mkn pakai chop stick mau esok br siap mkn..so kawan aku pun mintakkan sudu& garfu..br dpt mkn ngan tenang!! hahahahahapas mkn2 tgk movie..leh lak kwn aku nak tgk YOGI BEAR!!!! aku tgk cite kartun..aku mmg la suka tgk cite kartun tp xde la smpai nak tgk cite bear2 tu!! not bad jugak la cite yogi bear nie..menarik..kelakar..so sape2 nak bwk anak2 dia g tgk esok leh la..esokkan cuti!!!

pas dah bsuka ria kitaorg pun g la minum2 n lepaking kat NZ Cafe..Penang Char Kuew Tiow dia mmg terbaikkk la!!!!!!!!!! sedapppp sgt2!! sblm blkk kami2 pun jd la model klcc tergedikkk!! hahahahha seronok gak jln2 kl smbil ambik2 gambo nie..lama xwat keje mcm tu!!

4 comments:

Redbloodsnow said...

zie lom pnah lg makan kat tempayaki..huhu.

fadhdeela said...

zie: kena try tau!! sedapp :P

CinderLaLa said...

waaa...bez ny... Dh lama x shopping area situ... *_*

fadhdeela said...

cinderlala: g la sana utk shopping sbb ngah sale tu :P