Tuesday, February 22, 2011

New Princess!!! Comeyy

Posted by FadhDeela at 11:28 PM
Reactions: 
sukanye ari nie..korang nak tau sbb ape aku bz 2 3 ari nie??hihihi aku dpt anak buah baru!!!! new princess dlm famili aku!! sukanye..sblm nie 3 - 3 anak buah aku laki so nie yg ptama la..
mcm2 hal pg td masa akak aku nak bersalin..spttnyer dia bersalin 3.3.2011 tp baby tergedik2 xsabar2 nak kuar tgk dunia..air ketumbuhan ketuban pecah mlm smlm..peliknyer dia xrasa sakit ape pun..so bwk la g sepital spttnyer dia bersalin kat melaka tp dah nak terkuar ape lg g jer la area shah alam..
mula2 g la politeknik Poliklinik Salam Shah Alam bole lah dia xnak terima sbb xde rekod..aduh aii org nak brsalin nie leh lak nak terima xnak terima..at least check la keadaan baby tu mcm mana..nie terus ckp xnak terima!!! huh kalo jadi ape2 kat anak buah aku smalm mmg la poliklinik tu kena ngan aku!!! so ambik kptsn bersalin kat KPJ Selangor.. *doktor2 dia handsome2 wooo hihi*
Alhamdulillah smuanyer dah selamat!!! New Princess dlm keluarga Hj Yaakub & Hjh Azezah!!
baby lahir sama dengan Hari Jadi Arwah Paklongg!! pada 22nd Februari 2011..
Al Fatihah buat Paklong...korang leh usha sini
*nama akak aku xsure nak letak ape..bole gitu..aku bg cadangan Siti Alya Damia..korang ada cadangan x??*

jom tgk anak buah aku..comey giler!!

p

16 comments:

Yastro said...

Tahniah dpt anak buah...gurl lak tu...geram gua siot...



p/s: Anak gua sumer lelaki...dh tutup acc sbb sumer terjun ikut tingkap.

JIJI YU said...

ahah tombam nye..

KiD said...

tomey tomey nyaa... tahniah yea buat pasangannya.. moga menjadi anak yang solehah dunia dan akhirat.. ameen..

Adzriel AB said...

adoi...memang tembun. comey la deela.

penipu tu datang lagi..
http://adzriel.blogspot.com/2011/02/tak-insaf-lagi-rupanya.html

Sabihah said...

tahniah...comeynye..bile tgk bby ni, teringin plak nak ada bby lagi... ;p

fadhdeela said...

yastro: comeykan..la yeke??huhu skrg nie leh smpai 5 ape kalo ikut tingkap :p leh lg kot hihihi

fadhdeela said...

jiji yu: tgk la auntie dia..hihi

fadhdeela said...

kid: insyallah!!! comeykan??

fadhdeela said...

kak liza: tembun ke tembam kak??hihi deela mmg comey kak :D hahaha

fadhdeela said...

sabihah: ape lg???tambah la lg :P

aibaks said...

wa.. siti alya damia.. smart plak nama tu.. hehe

Fairus Bin Mamat said...

TAHNIAH LA DAPAT ANAK BUAH BARU..

fadhdeela said...

aibaks: smart erk..huhu leh la cadangkan kat akak nama tu :P

fadhdeela said...

fairus: thanks :P

ShaZa's said...

Tahniahhh deela da dpt anak sedara sorang lg.. :)

fadhdeela said...

kak sha: thanks..comeyyy mcm auntie dia :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review