Wednesday, February 9, 2011

Mana 1 position pilihan anda??

Posted by FadhDeela at 9:53 PM
Reactions: 
kat opis td aku ada review system ngan client..pastu bile tahap kebuhsanan aku menjelma aku pun ape lg skype la colleague *opis mate* ckp aku buhsan n mengantukkkk..dia pun ckp ada sesuatu nak suh aku pilih...!!korang tau ape yg dia suh aku pilihhh?????????dia suh aku pilih position mane yg aku nakkkk...giler ape mamat sorg nie ckp pasal sex ngan aku..! mula2 tu nak marah tp pas aku tgk gmbo yg dia bg leh tergelakkk..so aku lak nak tnye ko position mana korang pilih??hihihi






sabo la...gejoloh la korang nie!! hihihi http://www.cute-smiley.com













ahh pilih cepat mana 1 riding position korang!!!


jgn mrhh aahh nnt cepat tua!!! http://www.cute-smiley.com

13 comments:

atie said...

hahaha..lawak la ni..suka yg last.diri tu..kiki

fadhdeela said...

atainyer dia..hihi :D

Fairus Bin Mamat said...

SAYA NO. 4.. :p

sahromnasrudin said...

sy nak posisi serangan mcm safee sali..betul ke nie hehehhe

salam kenal utk tuan blog..

sy folo blog ini..nice blog

iela said...

ape kejadahnye la..mst la sume org plh yg last fadh..hahahahaha

fadhdeela said...

fairus: agak dah sure pilih no 4 punye..hahahaha

fadhdeela said...

sahromnasrudin: ada ke yg mcm safee sali??hihihi
thanks sbb follow.. :)

fadhdeela said...

iela: mbr aku la yg bg..sengalkan

redza said...

senang citer..pilih semua hehe

Zue Cancer said...

anda di tag

http://onlymezue.blogspot.com/2011/02/contest-cuti-cuti-malaysia-niniezanie.html

dila..shoutmix agak menggangu...huhu..ley tak letak dia kat teppi?msti lg nice =)

fadhdeela said...

redza: hihi terbaik kalo pilih smua nie :D

zue: ok nnt usha..pasal shoutmix tu leh minimize kan dear kalo xnak menganggu..hihi :D anyway thanks :)

aznee yunos said...

saya pilih b huhu tp mest ramai suka yg last kan haha

fadhdeela said...

aznee: tu la mmg diaorg ni.. :P

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review