Wednesday, February 23, 2011

Malaysia VS Pakistan!!

Posted by FadhDeela at 10:02 PM
Reactions: 
aku ngah tgk live perlawanan Kelayakan Olimpik Malaysia VS Pakistan kat Arena 801..hahaha nak g stadium mcm mana kalo blk keje pun dah nak rehat 1st half..tgk kat umah jer la..bg sokongan dr jauhh hihihi
Tahniah la pemain malaysia..Malaysia menang 2-0..td masa aku tgk ada la 1 adegan yg cukup xprofesional dr pakistan..bole pulak dia sepakkk tuuuttttt si apek!!! *Khairul Fahmi Che Mat* hahahhahahahahha tempat sensitif tuuuu..spike kena kat situu sakittt woooooooo..nasib la pengadil berpengalaman meleraikan dan bg kad merah utk pakistannnnn!! pemain pakistan leh sepak apek sbb dia marah apek tangkap bola hahahaha mengelabah jugak diaorg nie..
ada jugak adegan yg mencemaskan bile pemain pakisan cedera then nafas dia terhenti sekejap!! cemas gak la kan tetibe mcm xbernyawaaa..huhuhu nasib xde kemalangan nyawa!! huhu
byk peluang pemain2 malaysia utk menjaringkan gol tp xde nasibb..usaha lagiii harimau malaya!!
anywayy syabasss pemain2 bola sepak malaysia!!! semakin ari semakin bersemangat pemain2 bola sepak kita..SYABAS Harimau Malaya!!!

9 comments:

apezs shah said...

salam

hahaha mcm kelakar pulak..
adehs! tapi nak kata apa, alhamdulillah Malaysia gagah dan menang.

EB said...

Syabas dan tahniah kepada pasukan Harimau Malaya...
Nasib baik Apek kuat kn..

fadhdeela said...

apezs:hahahahhaha ciann apekkk :P

fadhdeela said...

EB: hihihi nasib la gagah kalo x merana!! :P

menusuk hati said...

terimakasih pak lah!(tiba2) hihi!

Mohamadazhan hjDesa said...

semangat tu penting :)

fadhdeela said...

manusuk hati: nape pak lah lak??hihi :P

fadhdeela said...

mohamadazhan: yaa semangatt!!!

Fairus Bin Mamat said...

MALAYSIA BOLEH.. :)

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review