Friday, February 25, 2011

Lori Racing kat jalan raya!!

Posted by FadhDeela at 10:10 PM
Reactions: 
time aku otw blk keje td dr putrajaya ke kota damansara terkejut aku tgk ada 2 lori racing kat highway LDP..bayangkan LDP tu time perdana mcm tu sure la byk kete!!! sengal jer lori nie..aku tau la dia ringan xde bwk muatan tp xpikir ke keselamatan org lain..korang bayangkan lori trailer berlumba ngan towing truck..towing tu kalo kecik2 punye towing xpe jugak nie gajahh punye towing...
xphm aku diaorg nie..kang accident bkn diaorg yg mati bkn diaorg yg cedera parah tp org lain!!! sakit lak hati aku sbb aku terkejutt giler tetibe kiri kanan aku lori lalu dlm keadaaan yang amat laju!! sengalll!!!!!

6 comments:

Abang Zul (9W2FLY) said...

Amboi... marah nampaknya Cik Deela.

Agak2 berapa kelajuan masa kedua-dua lori tu potong kereta Cik Deela, (dari sebelah kiri dan kanan?)

Cik Deela tak pandu slow kat lorong tengah kan...

Cool..ok
tow truck tu nak kejar tempat accident. Dia nak cari rezeki.

Lori sebijik lagi sakit perut, nak cari toilet.

p/s ; dah tengok on d scene?

fadhdeela said...

abg zul: hihihi xmrh tp terkejutt!! :P
agak2nyer la lebih 100kmj kot sbb deela bwk 100kmj diaorg leh potong deela sure lebih kan tu.. :)
mungkin la kot masing2 nak cepat tp kena pikir keselamatan org lain..tol x?? abg zul xwat mcm tu kan? hihihi

p/s: on d scene ape abg zul?

deeya said...

smlam blik keje nek motor lg cket nak excident sbb ade lori laju langgar air kt jalan .. air naek smpai muke da ta nmpak ape2 .sempat brek tp nak jatuh dah cz jalan licin ..

benci sangat ! >_<

zati embong said...

fuh kalau jat terkejut kalau tetibe ade 2 benda gedabak duk kiri kanan kita.haha.

fadhdeela said...

deeya: huhu yeke??ciannyer..xptt la diaorg nie!!

fadhdeela said...

zati: tu la pasal..dah la besar laju kita yg kecik kat tengah2 nie melalau la!!!

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review