Friday, February 11, 2011

Jgn Lupa tgk Siti Nurhaliza jd pengacara!!

Posted by FadhDeela at 9:06 PM
Reactions: 
esok nak tgk la Ct kus nurhaliza jd pengacarah..tgk iklan dia td mcm kelakar jer si mak iti nie jd pengacara..program bual bicara Datuk Siti Nurhaliza yang diberi nama “SITI” akan bermula esok. Rancangan ini akan ditayangkan di Astro Ria (104) setiap hari Sabtu dan Ahad jam 9 malam bermula esok.

ape org kata pasal ct nie aku mls nak komen hihi sbb aku minat dia nie..tp ada 1 bnda aku xsuka dia wat..cara dia pakai tudung!! kalo xready jgn pakaiii...kalo nak pakai biar btol2 tutup rambut tu...ape2 pun tu hal peribadi dia..antara dia ngan ALLAH!! bab2 lain aku suka sgt ct nie..dia sorg yg sgt sopan santun..suka cara dia berckp ngan org..comey+cantek+cute!!! smua la ada kat dia..
semoga ct suksess dlm ape yg dia wat!!!! cepat2 la timang cahaya mata..sure anak dia nnt comey mcm dia!!

2 comments:

Fairus Bin Mamat said...

WAH.. SITI DAH ADA TALK SHOW SENDIRI.. GOOD..

fadhdeela said...

fairuz: tgk tau esokk!! nnt komen ok ke x?

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review