Monday, February 7, 2011

Giler terharu!!! Thanks beb ",)

Posted by FadhDeela at 10:47 PM
Reactions: 
waaahh td baca entry pasal aku kat blog best friend aku haida!!! terharu giler..aku pun sayang ko beb..meh baca sesama..

haida??? sape haida nie?? aku kenal dia since aku darjah 1 lg..masa sek kat sek keb lereh melaka..mmg kawan baik aku masa sek dulu..main sesama nngs sesama smua nyer kitaorg kongsi sesama..start darjah 1 la mmg kitaorg rapat..sbnrnyer kitaorg b3..sorg lg azmiza nama glamor dia makcikk huhu tp ngan miza kitaorg dah jd lost contact pas masing2 masuk sek menengah..tp miza kawen aku ngan haida dtg.. *miza tu kira sedara jauh aku*

haida & makcikk
dulu nak g town ckp ngan mak aku nak g ngan haida sure mak aku bg..g naik bus patt hup *bus perang kat mlk* sape org mlk sure tau punye la!! aku dulu penakut sikit nak naik bus..nak kuar kena roger2 haida suh dia kuar tunggu bus so leh naik bus yg sama..hahahahaha
dulu sblm g sek agama *sek ptg* sure dia lepak umah aku dulu..sbb umah aku sblh jer ngan sek..byk la masa kitaor spend sesama..nak upsr kitaorg selalu tido umah kawan kitaorg *kak ina*!! study sesama..mkn sama2..mmg sgt2 best la zaman kanak2..skrg nie xsangka masing2 dah tua!! hukhukhukhuk byk lg kenangan kitaorg tp aku rasa xtertulisss!! huhu..indah smua nyeee..khas utk ko jugakk!!!

beb...mmgg aku rinduu giiileeerrr zaman kanak2 kita!!!!!

paling best haida bg pic nie kat aku!! dia tau aku minat awekk cun nie...thanks beb cayang ko =)

4 comments:

~noor haida~ said...

haha welcome2~ tau terharu hehe..ye, xsgka kt dh menuju hari tua..25thn beb..ingat kn mude lg =p
haha even kt dh jarang jmpe ak nk ko tau, yg ko la kwn terbaek ak dunia akhirat..hehe thanx 4 everything babe~

De Mois said...

Aik..nape minat lisa. Ni kan i punya. Huhu..

Terbaru di SuaraSendiri
Utama : Opps..baru ku tahu

fadhdeela said...

haida: weii muda la hihi :D ko pun best friend aku yg terbaikkkk!!! cayang ko :)

fadhdeela said...

de mois: kita minat sgt kat dia..suka tgk dia blakon!! n dia comey!! :D

 

Selipar_Toilet Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review